recept
Razlivena pita od špinata
Vrlo ukusna pita koja se brzo priprema.
Sastojci:
– 3 jaja
– 220 g špinata
– veći poriluk
– 100 ml mlijeka
– 100 g kiselog vrhnja
– 100 g feta sira
– 100 g jogurta
– 100 g palente
– 50 g heljdinog brašna
– 30 ml ulja
Priprema:
Špinat dobro oprati, osušiti i što sitnije narezati.
Dodati mu sitno narezani poriluk i sve ostale sastojke.
Začiniti po ukusu i dobro izmiješati da se sve fino sjedini.
Uključiti pećnicu da se zagrije na 200 stupnjeva. Smjesu od špinata uliti u pleh i peći oko 30 minuta.
Dobar tek!
Izdvojeno
-
Učenici i nastavnici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, sedmu godinu zaredom organiziraju Amatersku reviju pasa „Daj šapu!“ gdje će se birati Njuška godine te Miss i Mister Azila
-
Prva polufinalna utakmica doigravanja FAVBET Premijer lige je na rasporedu u petak, 23. svibnja
-
Odjel za arheologiju Sveučilišta u Zadru poziva na predstavljanje XVIII. sveska časopisa Archaeologia adriatica posvećenog professoru emeritusu Brunislavu Marijanoviću
-
Odjel za arheologiju Sveučilišta u Zadru poziva na predstavljanje XVIII. sveska časopisa Archaeologia adriatica posvećenog professoru emeritusu Brunislavu Marijanoviću
Reci što misliš!