Lifestyle

#seks

Tri od četiri žene se kunu da su ovoj pozi doživjele najbolje orgazme

Tri od četiri žene se kunu da su ovoj pozi doživjele najbolje orgazme

Ooo da, ovo je najomiljenija poza za vrtoglave orgazme!

Dosadašnja istraživanja pokazala su da 25% žena može doživjeti vrhunac u svakoj varijaciji s partnerom na njoj, ali čak tri od četiri djevojke složiti će se kako je ista poza sa zamjenom uloga prava bomba! Takozvana „cowgirl“ poza ili obrnuti misionarac neće vam samo olakšati orgazam (i to ne bilo kakav orgazam!), već ćete se osjećati kao prava božica. Obrnuti misionarac stvoren je za žene koje vole dominirati – osim potpune kontrole nad vašim partnerom, ova je poza osnažujuća, strastvena, ugodna i jednostavno, neopisivo orgazmična.

Za razliku od vaših partnera koji orgazam mogu postići bez previše koncentracije i truda, vaš vrhunac ovisi nešto manje o samoj penetraciji, a nešto više o tome koliko je pažnje posvećeno vašem klitorisu. Logičan zaključak je, poza koja će vam maksimalno olakšati užitak je ona u kojoj će njegova gornja zdjelica biti u stalnom kontaktu s vašom najslabijom točkom. Većina žena složit će se da je obrnuti misionarski položaj ključ za najbolji orgazam upravo zbog toga. Naravno, sama poza ne znači mnogo bez pravog pritiska i ritma, ali s vama u ulozi šefice, imate potpunu kontrolu i slobodu svaki detalj prilagoditi sebi i vlastitom užitku. Uz to, frajeri vole kada preuzmete stvari u svoje ruke.

Da bi sve bilo još bolje – ova poza pokazala se omiljenom i među muškim ispitanicima. Zato, ako već niste, bacite se na posao – u krevetu, na kauču ili na kuhinjskom stolu. Preuzmite kontrolu, budite na vrhu. Obećajemo, nećete požaliti.