Lifestyle

#intima

Top pet ženskih "zločestih" maštarija

Top pet ženskih

Seksi maštarije, igrice ne pripadaju samo muškom spolu. Iako žene katkad izgledaju nježno i nevino, možda biste se začudili što se sve vrzma njihovim glavama. Mislite da se žena kad vidi privlačnog muškarca ne ugrize za usnicu i ne odluta na trenutak? O da, odluta i mašta.

A kojih je pet najčešćih ženskih seksualnih maštarija, istražio je muški online-časopis Get Frank.

Snimanje pornića

Zanimljivo je da će žena ako je muškarac upita da naprave mali seksualni kućni video odlučno to odbiti. Ipak, sanjarit će o tome iako je u njenoj inačici najbitnije da osim što je seksi ona i izgleda savršeno.

Rob 

Nježna draga žena uz mušku pomoć može se pretvoriti u pravu dominu. Možda ne vjerujete – ali jedna od najčešćih maštarija jest upravo ta, žena želi imati svog roba. Čim vas veže, uzme bič ili vas ogrebe, ona će rado pokazati zube i s veseljem otkriti svoju perverznu stranu.

Seks s dvojicom

Žena se neće baš odlučiti na taj potez, ali kao što muškarci maštaju o dvije partnerice, tako bi i žene htjele dijeliti postelju s dva pastuha. A pritom se za razliku od muškaraca ne boje da ih ne bi zadovoljile.

Seks na javnome mjestu

Nema većeg uzbuđenja od zabranjenog voća. Jedna je od takvih stvari seks na javnome mjestu. Pomisao na seks dok nepoznati ljudi prolaze dovoljna je da uzbudi i najstidljiviju ženu.

Energičan partner

Iako sve žene vole voditi ljubav, nema boljeg od strastvenog seksa. Maštarija gdje muškarac trga odjeću sa žene, a ona protestira zapravo uživajući u svakom trenutku, vodi divljem i neobuzdanom seksu.


Reci što misliš!