Lifestyle

Jeste li i vi među njima?

Tri najpromiskuitetnija horoskopska znaka

Tri najpromiskuitetnija horoskopska znaka

Ako ne pronađu kvalitetu, ovi se horoskopski znakovi lako prebace na kvantitetu. Nije nužno riječ o preljubnicima, oni jednostavno uživaju u seksu.

Blizanci

Poznati po svojoj dvostrukoj osobnosti, Blizanci vole imati više opcija. Radoznali su i spremni napraviti sve da dobiju ono što ih zanima. Oni su rijetko zadovoljni, uvijek u potrazi za zabavom i novim načinima da zadovolje sebe i svoje partnere.

Škorpion

Ovaj horoskopski znak predstavlja seks. Zato ne čudi njihova opsjednutost seksom, pa bio on s nekoliko različitih partnera ili pak sa samim sobom. Seks je veliki dio osobnosti Škorpiona pa ćete kod osoba rođenih u ovom znaku primijetiti učestale seksualne teme i njihovu neutaživu želju za avanturom. 

Ribe

Iako su mirne i razumne, Ribe su se ipak našle na ovom popisu. Oni koji su rođeni u ovom znaku, vole si malo dati oduška, a to pronalaze u seksu. Kada je riječ o njihovim seksualnim fantazijama, ove osobe su pravi stručnjaci, oni će poljubiti mnogo žaba prije nego što upoznaju pravu princezu/princa. Međutim, njihov promiskuitet često je proizvod njihovog nepopravljivog optimizma dok su u potrazi za istinskom ljubavi, ali i kvalitetnim seksom.