Lifestyle

#astrologija

Astro prognoze za listopad 2018. – Glavna tema: Seksualnost

Astro prognoze za listopad 2018. – Glavna tema: Seksualnost
Pixabay

Listopad 2018. godine je intenzivan na emotivnom polju, što je specifično za Škorpione. Glavna tema mjeseca bi mogla biti seksualnost, što je dodatno aktivirano planetima u Škorpionu. Veneri i Jupiteru, koji su već u Škorpionu, pridružuje se Merkur (10. listopada) i Sunce (23. listopada).

Značajan događaj tijekom listopada 2018. godine je retrogradno kretanje Venere kroz Škorpiona, u kojem se ne osjeća najbolje i ono što može izvući iz nas je nekontrolirana strast i čežnje koje mogu otići u krajnost.

Ipak, ako pogledamo dublje i dosegnemo unutarnju snagu, osjećaje i vrijednosti, mogli bi se preporoditi i ponovno podići iz pepela, barem što se osjećaja, veza i novca tiče.

Vrijeme je da razmislimo o odnosima u našim životima, posebno ljubavnim vezama, kako bi otkrili prave motive, posebno ako se radi o nezdravim odnosima.

Tijekom listopada lako je moguće da ljubavna stremljenja budu usko povezana s novcem.

Neki će se morati pobrinuti za neplaćene dugove, a ovo je najbolji period da se tome posvete. Činilo se nemogućim odoljeti kupovini luksuznih stvari, što se odrazilo na novčanik. Razmislimo o kupovini praktičnih stvari po razumnim cijenama, čak i u second hand trgovinama.

Neki će loviti stare strasti i ljubavi iz prošlosti, osjećati potrebu da se ponovno zbliže s bivšim partnerom s kojim je veza prekinuta u jednom momentu i možda su razlozi prekida nejasni, ali ispod površine je ostala opsesija.

Mogući su problemi u intimnom životu, što se tiče obostranog povjerenja ili vezano za zajednička sredstva i ciljeve, bilo da se radi o novčanim ciljevima ili onim duhovne i emotivne prirode.

Glavna tema listopada 2018. godine mogla bi biti seksualnost, a to je dodatno aktivirano planetima u Škorpionu. Veneri i Jupiteru, koji su već u Škorpionu, pridružuje se Merkur (10. listopada) i Sunce (23. listopada).

Sve do 26. lipnja kada imamo konjunkciju Venere i Sunca i bolje je raskrstiti veze koje više ne funkcioniraju ili su toksične, te samo bude ono najgore u vama. Pripazite i na novčane transakcije, sklapanje dogovora, zatvaranje računa i slično.

U ovom periodu može doći do raznih ljubavnih zavrzlama i do veza samo zbog seksa ili opsesije. Svi trebamo obratiti više pažnje na ono što je u nama kako bi mogli poraditi na sebi i iscjeljenju. To mogu biti strahovi koji izlaze na površinu ili nesigurnost koja vodi do ljubomore i posesivnosti.

Merkur je isto jako aktivan tijekom listopada 2018. godine. Smješten je u Škorpionu, te pokreće u nama dublje analiziranje stvari i traženje odgovora iza riječi. Potreba za otkrivanjem istine je jača, ali kada je informacija nepotpuna ili nedosežna, može doći do stvaranja scenarija ili teorija o urotama.

Možemo očekivati igre i manipulacije i žestoke svađe oko razotkrivanja onog što je bilo sakriveno od javnosti. I na privatnom i društvenom polju postat ćemo svjesniji važnosti informacija, ali i zakona, posebno u zadnjim danima mjeseca, kada je Merkur u konjunkciji s Jupiterom.

U javnosti će se događati scene s nizom grubih riječi i žestokih tema vezanih za pravdu, zakone ili ekonomsku situaciju. Pregovori mogu krenuti na bolje, ali budući da je Venera retrogradna, vrlo lako se možemo zavarati.

Listopad 2018. godine je intenzivan na emotivnom polju, što je specifično za Škorpione. Ipak, uz to mogli bi naći unutarnju snagu koja nam je potrebna kako bi se posvetili teškim ili osjetljivim stvarima, možda i tabuima i moć koja nam omogućuje da raskinemo loše veze i projekte u svom životu, ako nam ne donose više ništa dobrog.

Naši najbolji saveznici, kada se radi o navedenim temama su upornost, tolerancija i iskrena želja da se zađe u samu srž stvari.

tarot-horoskop.com


Reci što misliš!