Lifestyle

#astro

Vaš horoskopski znak otkriva na koji način varate partnericu

Vaš horoskopski znak otkriva na koji način varate partnericu
Thinkstock

U zvijezdama je zapisan i način na koji muškarci najčešće varaju svoje partnerice.

Ovan – lovac koji ne može odoljeti iskušenjima. Čak i ako je oženjen flertovat će sa svim ženama jer je to jače od njega. Najčešće sve to završava avanturom i prevarom stalne partnerice/žene.

Bik – ovaj znak slovi kao najvjerniji, a čak je u stanju i oprostiti prevaru partnerici kada je jako zaljubljen. Pod svaku će cijenu nastojati spasiti brak, no jednom kada izgubi strpljenje više nema povratka…

Blizanci – za njih kažu da su dvolični i nestabilni u vezama. Avanture im služe kao dokazivanje zavodničkih vještina, a kako su stalno u potrazi za uzbuđenjima, često su u ‘napasti’ da prevare partnericu.

Rak – jednom kada se zaljube, vjerni su i odani – posebno u braku, koji im je svetinja. No, sve do tada zapravo Rakovi vole kratkotrajne i burne ljubavi i obožavaju flert (čak i kada su u braku), no dalje od flerta ne idu!

Lav – najmuževniji od svih znakova zodijaka, šarmantan i samouvjeren, no stalno vodi borbu sa sobom; istodobno želi biti vjeran, ali ima i potrebu loviti! Ovdje najčešće glavnu ulogu ima njegova partnerica; ako je ona hladna, Lav će je prevariti, no ako u njihovoj vezi postoji ljubav i vatra – zauvijek će ga ‘ukrotiti’!

Djevica – ovaj će znak sve učiniti da ostane u braku i bude vjeran, a jedino kada je spreman za prevaru jest iz – osvete! Jednom kada se muškarac Djevica razočara u partnericu/suprugu, više se nikad neće poželjeti pomiriti s njom.

Vaga – ovi su muškarci pohotni, obožavaju intrige i ljubavne igre, pogotovo ako su začinjene izdajom. No, istodobno ih ‘lomi’ strah da će ih partnerica ostaviti, ali i da će ih prevariti.

Škorpion – ovo je znak koji najduže od svih uživa u momačkom životu, a lista njegovih djevojaka poprilično je duga. No, kada se oženi – to je to! Oženjeni Škorpioni pravi su primjer obiteljskog čovjeka.

Strijelac – poput svih lovaca voli uzbuđenje, pa stoga neće propustiti nijedno udvaranje i flert. On je Casanova horoskopa, pa ne čudi da se u ovom znaku muškarci najviše žene i razvode!

Jarac – tradicionalan znak koji nikad ne pomišlja na prevaru. Traži iskrenu vezu bez obmana i izdaja, a jedino što ga može ‘natjerati’ na prevaru jest – hladna i nezainteresirana partnerica.

Vodenjak – znate da je voda nestabilan element, zar ne? E pa, ni muškarci ovog znaka nisu ništa drugačiji. U stanju su zbog malo flerta napustiti obitelj i dom, pa ih pored sebe može zadržati samo samouvjerena i originalna žena.

Ribe – u stalnoj potrazi za ljubavlju i emocijama oni su u stanju ‘zamagliti’ sebi oči i prevariti suprugu bez razmišljanja (poneseni osjećajima, je l'?). Zapravo su velike marionete i svaka zavodljiva i opasna žena može ih navesti na prevaru njihove stalne partnerice.


Reci što misliš!