Lifestyle

mljac!

Med, voće, šlag: Izludite dragoga najukusnijom predigrom

Med, voće, šlag: Izludite dragoga najukusnijom predigrom
Screenshot / Sex and the City (1998)

Znate one trenutke kada vam tijelo poručuje da mu se jede nešto slatko, ali što god pojeli, ne možete utažiti glad?

Zaboravite takve situacije, od sada pa nadalje želju za slatkišima moći ćete pretvoriti u senzualnu gozbu za dvoje. U krevetu! Bez odjeće! Jeste li spremni pomiješati zadovoljstva?

Izraz “foodplay” označava predigru pri kojoj se koriste različite ukusne namirnice, što će itekako uzburkati strasti u spavaćoj sobi.

Samo to što spajate dva najveća užitka svakog čovjeka već je dovoljno, a uz malo mašte, najintenzivniji orgazmi dosad na korak su od vas. Gledajmo to ovako: neka predigra bude vaše predjelo, a seks glavno jelo. Sve birate upravo vi – od toga koje ćete namirnice koristiti, kako ćete poslužiti hranu, a zaduženi ste, naravno, i za osmišljavanje načina naplate svom korisniku. Evo par prijedloga namirnica za najukusniju predigru ikad:

GREJP Najnoviji je internetski trend kori­štenje grejpfruta u oralnom seksu. Izbušite rupu u ovom plodu koja će biti do­voljno velika da kroz nju može proći spolni organ vašeg partnera. Osim što će on uživati u vlažnom osjećaju grejpa koji mu dodiruje najintimnije dijelove, i vama će taj ag­rum olakšati posao zbog osjećaja poput onog koji vi postižete usnama.

MANGO Osim čarobnog okusa, ovo voće ima i opijajući miris. Nožem ga presijecite na pola, a zatim jako stisnite kako bi se cijedio po vašim rukama i tijelu vašeg dragog. Priuštite mu zadovoljstvo za sva osjetila.

MED Neka slatka igra počne! Med možete iskoristiti za seksi igru žmirećke. Recite partneru da se namaže medom po određenim dijelovima tijela prema vlastitom izboru, a vi ih tražite zatvorenih očiju ili još bolje – s povezom preko njih.

SUSHI Samantha nam je u filmu “Seks i grad” dočarala kako bi ova igrica trebala izgledati. Dočekajte ga goli na krevetu s poredanim sushijem po sebi. Sam pogled na vas dat će mu energiju poslije napornog radnog dana, a vi ćete drhtati od užitka dok on s vas bude uživao u azijskom specijalitetu. P. S. Korištenje štapića i prstiju je zabranjeno!


Reci što misliš!