#gastro
Fini, hrskavi užitak: Kako napraviti burek kod kuće?
Pratite korak po korak vodič i doznajte kako ispeći burek, kako zamotati burek, na što treba paziti kod pripreme bureka i kako postići da vam burek bude sočan i ukusan.
Kad majstor kuhar Branko Ognjenović mota burek, to se čini tako lako. A zapravo je još lakše nego što izgleda.
Recept potražite na linku:
Dobar tek.
Izdvojeno
-
Sposobnost grada da upija vodu jedan je od temeljnih uvjeta za podnošenje klimatskih šokova, kažu istraživači okoliša. Na tu sposobnost utječe skoro 1600 čimbenika.
-
Prozujat će pokraj vas na livadi ili vam možda uletjeti kroz prozor. Ne žive u košnicama, ne proizvode med i sve moraju same. Prirodi su, međutim, neprocjenjive.
-
Zadarski taksisti održat će mirni prosvjed u Zadru 18. ožujka.
-
Podgrijavanje hrane je praktično, ali neke namirnice gube hranjivu vrijednost ili postaju potencijalno opasne kada ih ponovno zagrijemo. Razlog može biti razvoj štetnih spojeva, promjena strukture proteina ili rast bakterija. U nastavku donosimo popis namirnica koje je najbolje pojesti odmah nakon pripreme ili hladne, uz praktične savjete za sigurnu pohranu i konzumaciju.
Reci što misliš!