Lifestyle

uz humanitarnu akciju

Festival vjenčanja u Arsenalu privukao velik broj budućih mladenaca

Festival vjenčanja u Arsenalu privukao velik broj budućih mladenaca
Bojan Bogdanić

Preko 50 izlagača prezentiralo je svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te su ponudili festivalske popuste posjetiteljima koji su ih u dane Festivala posjetili na njihovim izlagačkim pozicijama.

13. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar uspješno je održan protekli vikend 18. i 19. siječnja u Zadru, u Arsenalu, ove godine u nešto ranijem terminu.

Preko 50 izlagača prezentiralo je svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te su ponudili festivalske popuste posjetiteljima koji su ih u dane Festivala posjetili na njihovim izlagačkim pozicijama. 

Ovogodišnji Festival vjenčanja doživio je svojevrsni preokret u smjeru visokih tehnologija. Svi izlagači su na ovom Festivalu imali priliku predstaviti svoje poslovanje u ležernom razgovoru s voditeljicom Tamarom Šoletić, što se prenosilo na velikom video zidu na Festivalu, te putem Facebook stranice Festivala vjenčanja Zadar (https://www.facebook.com/FestivalVjencanjaZadar/). Isto tako je umjesto tradicionalne revije vjenčanica uživo, oba dana održavanja Festivala u 18,00 sati na video zidu bila prikazana video prezentacija vjenčanica, frizura, šminke i cvijeća, koja se ujedno uživo prenosila na FB stranici.

13. Festival vjenčanja @ Arsenal Zadar 13. Festival vjenčanja @ Arsenal Zadar

Posjetitelji su ujedno mogli pogledati retrospektivnu izložbu proteklih Festivala vjenčanja, kao i detalje sa istih. Izložbu su obogatile kreacije Ade Duke koja je idejna začetnica Festivala vjenčanja u Zadru. 

Festival vjenčanja i nadalje je ostao humanitarnog karaktera, ali ove godine na način da je Udruženje obrtnika Zadar nakon proteka Festivala iz svojih sredstava, sukladno odluci Upravnog odbora  doniralo 5.000,00 kuna Udruzi za autizam Zadar.

Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, 13. Festival vjenčanja je svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privukao veliki broj budućih mladenaca. 

- Zahvaljujemo na suradnji partnerima i ovogodišnjeg Festivala - Iliriji d.d. i Arsenalu, kao i sponzorima - Zadarskoj županiji, Gradu Zadru, Obrtničkoj komori Zadarske županije, na podršci istog. 

Ovom prilikom također zahvaljujemo svim medijskim pokroviteljima na još jednoj kvalitetnoj medijskoj popraćenosti Festivala vjenčanja (Radio 057 i 057 info, Antena Zadar, eZadar, Narodni list, Radio Benkovac, Radio BNM, Vjenčanje ponuda, Zadarski list, Adriatic TV i Diadora TV), kao i ostalim medijskim kućama koje su popratile ovu manifestaciju. 

Još jednom zahvaljujemo onima bez kojih Festival vjenčanja ne bi imao smisla, a to su naši vjerni izlagači, koje navodimo u nastavku: 

SALONI VJENČANICA I SVEČANIH HALJINA  

Diora Zadar

Wed studio Ana Milin

Cataleya

Concept store Tiramol

FRIZERSKI I KOZMETIČKI SALONI  

Avantgarde

Beauty centar Aurora

Beauty Hair

Mr Razor - Mišković Company

Wellnes & frizerski studio Salvia

CVJEĆARNICE  

Gloria

Kala

FOTOGRAFI I SNIMATELJI  

Casting Zadar

Foto Lovre

Foto studio Miše

Foto Vjeko

Lambert grafica

Nova

Obrt 1050

Rec media

Studio DEA Dream

Studio Logos

Suzy New Life

Magic Photo Event

SALE ZA VJENČANJA  

ABC - RENT, najam šatora i opreme

Angelus - catering i najam šatora

Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis   

Crvena luka hotel & resort

Hotel InExcelsis  

Ilirija travel - Ilirija d.d.

Konoba i catering Berekin

Konoba Kamen

Marina Dalmacija

Sala za vjenčanja Diamond

Sala za vjenčanja Divino

Sala za vjenčanja Pineta

Sala za vjenčanja Samanta Relax

Sala za vjenčanja XXL

TH Catering, Turisthotel

Zara sala za vjenčanja i catering

SLASTICE  

Fantazija

Mali princ torte i kolači

Tortica 

Tvornica kruha Zadar

 

ZLATARI  

Angjelo

AR

Kristijan

Luiz

Manuell

Marijani - Amor

 

OSTALI  

Addiko Bank

Buba Art

HIA - Hobby I Adore

META balloon shop - Brko

Trofej auto

 

Vidimo se i dogodine na Festivalu vjenčanja u Zadru!


Reci što misliš!