Lifestyle

gospodin (nije) savršeni

Što se zbilja dogodilo između Nuše i Mije?

Što se zbilja dogodilo između Nuše i Mije?
RTL

Nuša Rojs na Instagramu je objavila kako njezina ljubav s Mijom Matićem nije imala sretan nastavak nakon showa "Gospodin Savršeni" u kojem se ovaj par zaljubio.

Detalje prekida Nuša i Mijo otkrili su voditeljici Antoniji Blaće u RTL-ovoj emisiji Exkluziv. Mijo je rekao kako mu se zbog sudjelovanja u showu sve preko noći promijenilo i svi su ga počeli prepoznavati. 

- I muškarci se žele slikati sa mnom za svoje prijateljice i djevojke - otkrio je Antoniji i dodao kako je Nuša napisala novu pjesmu koju je posvetila njemu. Kazao je i kako je to dvosjekli mač, a ubrzo je slovenska pjevačica Antoniji ispričala svoju verziju njihove ljubavne priče.

Na početku je sve bilo idilično i Nuša nije mislila da će stvari biti tako savršene. Dolazila je Miji u posjet u Zagreb i on ju je upoznao sa svojim prijateljima. Nuša je razmišljala o prihvaćanju jedne poslovne ponude u Zagrebu i u tom trenutku odnos s Mijom se promijenio.

- Kao da se prestrašio, odjednom mi nije više pisao poruke svaki dan i onda se javio i kazao kako je bolje da se ne viđamo više i da ne želi da budem povrijeđena - rekla je Nuša. 

 

Category: 1645 - 1645

Reci što misliš!