Lifestyle

#astrologija

Ovi horoskopski znakovi ne znaju što znači čuvati tajnu

Ovi horoskopski znakovi ne znaju što znači čuvati tajnu
Freeimages / Israel Papillon

Često je teško prepoznati kome zaista možete vjerovati, a tko će izigrati vaše povjerenje prvom prilikom.

Ipak, astrolozi smatraju da vam u tome može pomoći horoskop jer, naime, postoje horoskopski znakovi kojima je bolje jednostavno prešutjeti, piše Hello. 

Ovan

Ovnovi lako planu, a kada ih netko naljuti, u stanju su otkriti i njihove najmračnije tajne samo kako bi ih povrijedili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično požale, njihova nagla narav ne čini ih osobama od poverenja.

Blizanci

Brbljivim Blizancima tračarenje je omiljen hobi, pa im nemojte povjeravati tajne čak ni ako su vam najbolji prijatelji.

Ali nemojte im previše zamjeriti njihovu sklonost da odaju svima sve, jer oni jednostavno izgaraju od želje ispričaju drugima ono što su saznali.

Strijelac

Baš poput Blizanaca, Strijelci obožavaju pričati i često su poznati kao najveći brbljivci u društvu. A uz koju čašicu viška pričaju i o svemu o čemu ne bi trebali pa ste sigurniji im ne otkrijete svoje tajne.

Vodenjaci

Osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku možete povjeriti svoju najmračniju tajnu i biti sigurni da je nikada neće odati nikome, ali težinu vaših ostalih tajni procijenit će oni sami. Vodenjaci su obično jako slobodoumni, pa bi mogli izrugati se vašoj potrebi da neke stvari zadržite samo u tajnosti i prepričati ih u društvu.


Reci što misliš!