zasitno
Prženi grah s povrćem - jelo gotovo za deset minuta
Nemate puno vremena za zasitan i topli obrok? Evo ideje.
Sastav:
- kelj,
- crveni luk,
- bijeli luk,
- maslinovo ulje (ili maslac),
- parmezan
Priprema:
Zgrijte žličicu maslinova ulja ili malo maslaca pa u lonac
istresite limenku graha.
Neka se grah proprži nekoliko minuta, a vi za to vrijeme očistite
i sitno narežite crveni luk i bijeli luk.
Dodajte crveni luk i bijeli luk u grah, pustite da se još nekoliko minuta sve zajedno prži, a vi za to vrijeme nasjeckajte kelj (ili, eventualno, raštiku) i ubacite u lonac.
Kad povrće “uvene”, sve promiješajte, još malo propržite i na kraju pospite parmezanom.
Izvor: Doznajemo.com
Izdvojeno
-
Proslava Svetog Trna u Pagu slavi se u subotu, 4. svibnja.
-
Izložba pod nazivom „Okviri kulture“ održati će se u Gradskoj knjižnici u Zadru od 6. do 18. svibnja. Otvorenje izložbe biti će 6. svibnja u 18 sati u prostoru koji spaja Gradsku knjižnicu s Odjelom za mlade.
-
Zbog produkcijskih i logističkih razloga opatijski koncert grupe The Cult prebačen je s četvrtka na petak, 26. srpnja.
-
Sveučilište u Zadru poziva na predstavljanje časopisa Libellarium te drugih izdanja Odjela za informacijske znanosti. Predstavljanje se održava u povodu obilježavanja 20. obljetnice Odjela.
Reci što misliš!