Lifestyle

maksimalni povrat uložene energije

Funkcionalne, moderne i elegantne Reebok Forever Floatride Energy tenisice

Funkcionalne, moderne i elegantne Reebok Forever Floatride Energy tenisice

U potrazi ste za kvalitetnim i izdrživim tenisicama uz koje će svaki korak biti lagan? Svjetski poznati fitness i lifestyle brend Reebok lansirao je novi model tenisica - Reebok Forever Floatride Energy koje su dizajnirane tako da osiguravaju maksimalni povrat uložene energije.

Riječ je o proizvodu koji svojim performansama najavljuje sasvim novu generaciju tenisica za atletičare diljem svijeta. Scott Daley, generalni direktor Running proizvoda u Reeboku pojasnio je kako je Reebok Forever Floatride Energy novi korak u evoluciji Reeboka, koji s novom povratnom energijom i cijenom koja jenajpristupačnija do sada omogućava potpuno novi doživljaj svim trkačima.

Pri izradi ovog modela korištena je kombinacija prozračnog mrežastog gornjeg dijela i lagane pjene, čime je postignuta savršena ravnoteža između udobnosti, fleksibilnosti i responzivnosti. Potplat je izrađen od Reebokove najnovije Floatride Energy pjene koja je lakša od drugih materijala koji se inače koriste, a osigurava maksimalnu razinu prilagodljivosti što ove tenisice čini idealnima za trčanje.

Reebok Forever Floatride Energy tenisice, osim funkcionalnošću i izdržljivošću, mogu se pohvaliti i modernim i elegantnim izgledom. Muški i ženski modeli tenisica dostupni su po cijeni od 749,00 kuna, a pronaći ih možete u Reebok Fitzoni u Arena Centru te u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera: Ferivi Sport, Top Sport i Sport Vision.

Više informacija na https://reebok.hr/floatrideenergy/


Reci što misliš!