Lifestyle

#ženskikantun

Stvari koje frajerima nisu važne, a cure misle da jesu

Stvari koje frajerima nisu važne, a cure misle da jesu
Freepik

Dva sata ste birali seksi donji veš za vašu godišnjicu veze, da bi ga on strgnuo s vas u dvije minute, bez ikakvog komentara kako vam stoji. Dobro, onda vjerojatno nije primijetio ni "sarmice" na vašem struku, koje ste dobili od previše posjeta pekari prošlog mjeseca. Naravno da nije, jer to su stvari koje dečkima naprosto nisu bitne. A evo ih još par...

1. Tko je kome prvi rekao "volim te". Najgore što se može desiti je da se pravi kako vas nije čuo ili počne nešto nerazgovijetno mumljati. Ali puno je vjerojatnije da će vam reći da i on voli vas.

2. Tko je koga prvi nazvao. Štoviše, bit će mu drago što ste vi preuzeli inicijativu i napravili prvi korak.

3. Jeste li se malo udebljali. Neće ni primijetiti ako ga ne počnete gnjaviti s pitanjima izgledaju li vam bokovi preširoko u tim trapericama.

4. Kako se slažete s njegovim starcima. Ni on se s njima ne slaže predobro, pa ne očekuje da ih vi obožavate.

5. Koliko često se viđate. Dva ili četiri puta tjedno, on se neće oko toga uzrujavati niti vam prigovoriti što ste ga otkantali zbog sata joge.

6. Kakav ste dojam ostavili na njegove frendove. Okej, bit će mu drago ako njegovi prijatelji zaključe kao ste vrhunski komad, ali neće se uzrujati ukoliko netko od njih kaže kako mu baš i niste simpatični.

7. Što imate na sebi. Skupi crni negliže ili rastegnuta majica puna fleka od kečapa, njemu ste jednako seksi u bilo čemu.

8. Jeste li našminkani ili ne. Okej, možda ste mu malo draži kad ste skroz prirodni.

9. Gdje ćete proslaviti Novu godinu. To je za njega daleka budućnost.

10. Koliko ste imali frajera prije njega. Šalimo se, to im je važno iako lažu da nije.


Reci što misliš!