Lifestyle

svako tijelo je lijepo

Djevojke u kupaćim kostimima pokazale ožiljke i celulit kako bi poslale važnu poruku

Djevojke u kupaćim kostimima pokazale ožiljke i celulit kako bi poslale važnu poruku
instagram

Mnogi su još uvijek u potrazi za savršenim kupaćim kostimom u kojem će prošetati plažama ovoga ljeta. Nekima to teško pada jer koliko god je badić savršen, smatraju da njihovo tijelo nije i teško im je skinuti se na plaži, bazenu, pa čak i u vlastitom dvorištu.

Zbog takvog je razmišljanja Callie Thorpe odlučila poslati važnu poruku i njome pokušati utjecati na pozitivno razmišljanje. Objavila je fotografiju s grupom prijateljica iz Mykonosa u Grčkoj, piše Index. Sve djevojke na fotografiji samouvjereno pokazuju celulit, ožiljke, modrice i pregibe na koži od debljine.

“Kad sam vidjela fotografiju, svidjelo mi se koliko su naša tijela različita i kako izgledaju, a to me inspiriralo na objavu”, otkrila je Thorpe za časopis Health.

U objavi Thorpe savjetuje svojim pratiteljima da uživaju u svemu najboljem što ljeto pruža: sladoledu, plažama ili opuštanju na velikim luftićima, bez osjećaja da moraju prekriti svoje tijelo ili brinuti o tome kako će izgledati na fotografijama.

Simpatično fotkanje s frendicama postalo je viralni hit. Fanovi su zahvalili Thorpe na poruci o prihvaćanju vlastitog tijela, a mnogi su rekli i kako treba konstantno podsjećati da je koža prekrasna baš takva kakva jest.

“Body positivity je važna poruka koja se mora dijeliti, a znači poštivati sve vrste tijela bez obzira na ljepotu, veličinu, mogućnosti ili spol”, zaključila je Thorpe.