Lifestyle

sex files

Dragi vam se malo uspavao? Evo kako probuditi strast

Dragi vam se malo uspavao? Evo kako probuditi strast
Pexels

Vašem frajeru će nezdravi način života negativno utjecati na seksualnu moć stoga ga uputite u pravom smjeru...

1. Razriješite ga nervoze. 

Svi znamo da život bez stresa nije moguć. Kad smo pod stresom, naše tijelo izlučuje adrenalin koji direktno djeluje na naše arterije, a posljedično uzrokuje i nezadovoljavajući seks. Zato vašeg frajera riješite stresa. Kad se vrati s posla iznenadite ga masažom eteričnim uljima, upalite svijeće, pustite opuštajuću glazbu. Sasvim sigurno će vam biti zahvalan i odužit će vam se na željeni način.

2. Šopajte ga tamnom čokoladom. 

Uključite tamnu čokoladu u vaš seksualni život jer flavonoidi koje sadrži uzrokuju lučenje spojeva za širenje krvnih žila. Budite kreativni i uživajte.

3. Pomozite mu da skine višak kilograma. 

Frajeri s viškom kilograma dio testosterona pretvaraju u estrogen, što nikako nije dobro za vaš seksualni život. Višak estrogena u tijelu stvara probleme s erekcijom. Riješite ga suvišnih masnih naslaga, zajedno trčite ili mu recite kako vas izuzetno pali, kad se iz teretane vrati sav vruć i znojan. Na taj način vaš frajer će postati puno potentniji. Uživajte!

4. Zaboravite na cigarete. 

Stručnjaci su dokazali kako pušenje oštećuje krvne žile, a jedna od posljedica toga je i erektilna disfunkcija. Stoga, ako je vaš frajer pušač, neka nastoji prestati pušiti na vaše obostrano zadovoljstvo ili neka barem smanji konzumaciju cigareta, jer već i samo pet cigareta manje dnevno može dati pozitivne rezultate.

5. Bobičasto voće uvrstite u svakodnevnu prehranu. 

Tijelu su potrebni spojevi za širenje krvnih žila, kako bi vaši frajeri postigli erekciju. Borovnice i kupine prepune su antioksidansa s takvim djelovanjem. Zato dok gledate film umjesto uobičajenih grickalica ponudite mu borovnice ili kupine ili ga iznenadite sa svježim frapeom od njih i gledajte kako njegov ponos raste.


Reci što misliš!