Lifestyle

#seks

Pet savjeta koji će vam pomoći da budete s više frajera u isto vrijeme

Pet savjeta koji će vam pomoći da budete s više frajera u isto vrijeme
shutterstock

Od trenera u teretani, preko zgodnog susjeda do tipa kojeg ste upoznali prošli vikend u klubu. Jednostavno se lijepe za vas, a vi ih nemate srca odbiti. A zašto biste to uopće napravili? Sa što više frajera izlazite veće su šanse da ćete upoznati gospodina Pravog.

Osim toga, izlasci s više tipova učinit će čudo za vaš ego. 

Pretrpajte svoj kalendar

Ne igrajte na sigurno. Nemojte biti pristojni i nemojte ih rasporediti po vikendima jer ćete izgubiti "trenutak" zbog kojeg je cijela situacija toliko uzbudljiva. Nakrcajte raspored što gušće možete, koliko god ste u stanju izdržati. Neka vas preplavi uzbuđenje i samopouzdanje kakvo poznaju prave seksi kraljice dejtanja. Bit ćete na dobitku ako doslovno letite s dejta na dejt. Uz samopouzdanje tu je i opuštenost pri upoznavanju ljudi, pogotovo muškog roda. Dopušteno je čak i okupljanje "ekipe". Ako ste planirali za vikend otići na utakmicu s prijateljima, pozovite obojicu frajera s kojima izlazite. Ili organizirajte večeru za frendove na koju ćete pozvati obojicu. Zaigrajte igru domaćice koja ubija flertom i bez sumnje će vaši dečki primijetiti tu misterioznost. Zapitat će se sviđa li vam se ovaj drugi više ili je on samo dobar frend. Dečki postaju aktivniji kad se suoče s natjecanjem. Bit će zabavnije.

Budite diskretni... ali iskreni

Možda ste istrčali iz kreveta kandidata broj 1 da biste se našli na doručku s kandidatom broj 2, a navečer idete u kino s kandidatom broj 3... ali oni ne moraju znati ništa o tome. "zbjegnite razgovor o tome s kim se viđate, pogotovo detalje. U suprotnome će on postati ljubomoran, a vi ćete se osjećati čudno. Sve dok se ne složite da ste u pravoj vezi i kažete da se ne viđate ni s kim drugim, što radite sa svojim vremenom vaša je stvar. Naravno teško je postaviti stvari na ovaj način ako vas on već na prvom dejtu pita viđate li se još nekim. Budite iskreni, ali neodređeni. Odgovorite kratko i jednostavno poput: Ne želim ništa ekskluzivno u ovom trenutku. Kraj priče.

Neke djevojke otkriju da ih takav odgovor može učiniti zanimljivijima. Dečko koji se susretne s ovakvim odgovor zaintrigira se i počne češće zvati. Ali postoje i oni kod kojih će takav odgovor potaknuti ljubomoru pa će početi zapitkivati čime se bavi konkurencija, koliko zarađuju... ukratko ne mogu se nositi sa situacijom. Najbolje je takvima reći baj, baj. Igra žongliranja podrazumijeva ispadanje nekih igrača zbog takvih razloga.

Zauzdajte ljubomoru

Niste pomišljali na ovo? Ako ste spremni upustiti se u dejtove s više muškaraca, morate biti svjesni da pravila vrijede za obje strane. Jasno ste mu dali do znanja da se ne želite smiriti u vezi, a postoji šansa da ni on ne želi vezu u klasičnom smislu riječi. Morate biti na čistu s tim da svaki put kad se s nekim viđate bez obaveza riskirate da budete povrijeđeni. Može vam se dogoditi da saznate da niste jedina žena u njegovu životu. Pregrmite to jer ne možete promijeniti situaciju. Može se dogoditi da tu drugu ženu sretnete negdje dok ste vani, možda vas čak upozna s njom. Humor pomaže u ovakvim situacijama.

Budite "veliki O" oportunist

E sad malo o seksu. U ovakvoj situaciji svaka mjera predostrožnosti je zlata vrijedna (kao da u drugim situacijama nije?!). Testiranje, kontracepcija, obavezna upotreba kondoma... Ali izlasci s više frajera ne znače nužno i seks sa svakim od njih. Učinite samo ono što vam odgovara. Muškarci se uglavnom upuštaju u seksualne odnose s više žena bez grižnje savjesti i bez osude okoline. Zapitajte se hoće li vam seks s dvojicom muškaraca pružiti dvostruki osjećaj seksepilnosti ili ćete radi toga biti dvostruko ranjiviji jer većini žena teško je razdvojiti emocije od tjelesne ljubavi.

Pravilo žongliranja 5: Izvucite se sa stilom

Kad izlazite s većim brojem muškaraca, veće su i šanse da ćete upoznati onog Pravog. Dogodi li se to, a vjerojatno hoće, vrijeme je da obavijestite ostale o prekidu druženja. Kako to učiniti na pristojan i uglađen način da ne ispadnete hladni kao led? Dečkima se diže kosa na glavi od rečenica poput: "Stvarno si drag dečko i sigurno ćeš upoznati nekog savršenog za sebe." Većina frajera cijeni otvorenost i direktan pristup: "Zaista sam uživala u ovome, ali sam upoznala nekog s kim želim biti." Ne morate se ispričavati jer ni s kim od njih niste bili u vezi.

​​​

Reci što misliš!