Lifestyle

čitavo mnoštvo

Vjerovali ili ne, ove su zvijezde imale epizodne uloge u "Seksu i gradu"

Vjerovali ili ne, ove su zvijezde imale epizodne uloge u

Iako su Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon obilježile 'Seks i grad', kroz sezone su se s njima pojavljivale i mnoge svjetske face, koje su pristajale na cameo uloge samo kako bi postale dio povijesti.

Da su se neki od slavnih glumaca i pjevača pojavljivali u popularnoj seriji 'Seks i grad', zaboravili su i najveći obožavatelji, donosi Tportal.

Vince Vaughn
Kada u trećoj sezoni četiri glavne glumice otputuju u Los Angeles, Carrie (Sarah Jessica Parker) ima kratkotrajnu aferu s holivudskom varalicom Keithom Traversom, koji glumi da je agent Matta Damona. On je zapravo osobni asistent Carrie Fisher, a utjelovio ga je Vince Vaughn u čak dvije epizode.

Carrie Fisher
Samu sebe u jednoj od epizoda treće sezone utjelovila je Carrie Fisher, koja slučajno naleti na Carrie i Keitha Traversa (Vince Vaughn) u krevetu.

Sarah Michelle Gellar
Još jedna od poznatih glumica koja se pojavila u epizodama iz Los Angelesa je Sarah Michelle Gellar. Ona glumi Debbie, holivudsku moćnicu koja želi kolumne Carrie Bradshaw ekranizirati i snimiti film.

Matthew McConaughey
Još jedan koji je utjelovio samog sebe u epizodama treće sezone snimljenima u Los Angelesu je Matthew McConaughey. U seriji ima sastanak s Carrie kao potencijalni ulagač u njezin film. No ne teče sve po planu nakon što Carrie shvati da je on veći obožavatelj Mr. Biga negoli nje same.

Lucy Liu
Samu sebe glumila je i Lucy Liu, koja je bila jedan od potencijalnih klijenata Samanthe Jones (Kim Catrall). Posao Samantha nije dobila jer je izgubila povjerenje kada je, u pokušaju da preko reda kupi Hermesovu torbu Birkin, za koju je postojala lista čekanja, upotrijebila njezino ime bez dozvole.

David Duchovny
U epizodi 'Boy, Interrupted' u ulozi Jeremyja David Duchovny utjelovio je bivšeg dečka Carrie Bradshaw iz srednje škole, a koji živi u Connecticutu u, ni manje ni više, ludnici. 

Justin Theroux
Bivši suprug Jennifer Aniston Justin Theroux u 'Seksu i gradu' imao je čak dvije uloge. Prvo je glumio Jareda, Stanfordova prijatelja, dok je drugi put bio spisatelj Vaughn koji ima savršenu obitelj, ali i malih problema u krevetu. Carrie je bila u vezi s njim u drugoj sezoni serije.

John Slattery
Kako izgleda biti djevojka političara, Carrie je imala priliku vidjeti u vezi s Billom Kelleyjem, koji silno želi ući u gradsko vijeće. Njega je utjelovio John Slattery, a njihova veza bila je kratkog vijeka.

Alanis Morrissette
Veza s biseksualcem Marcom Carrie je donijela i poznanstvo s Dawn, koja ju na tulumu pokušava poljubiti. Dawn je utjelovila pjevačica Alanis Morrissette.

Jon Bon Jovi
Još jedan pjevač pojavio se u 'Seksu i gradu' i to tijekom druge sezone. Kada Carrie krene na razgovore s psihijatrom, u čekaonici upozna Setha, kojeg je glumio Jon Bon Jovi. Upuštaju se u vezu iako znaju da ne bi trebali.

Geri Halliwell
Epizodnu ulogu imala je i bivša članica Spice Girls Geri Halliwell, a glumi Britanku na jednoj zabavi na krovu zgrade.

Alan Cumming
Kada Carrie dobije priliku imati svoj debi kao manekenka na reviji 'modela i stvarnih ljudi' tijekom New York Fashion Weeka, susreće se s Alanom Cummingom. On glumi Oscara koji radi za Dolce & Gabbanu i zadužen je da joj odabere što će odjenuti.

Bradley Cooper
Prvu ulogu Bradley Cooper imao je upravo u seriji 'Seks i grad'. Njegov lik provede nezaboravnu noć s Carrie i sve se čini idealnim dok ne naleti na njezinu neslavnu naslovnicu časopisa.


Reci što misliš!