Lifestyle

sex files

Top tri poze za seks pri ljetnim temperaturama

Top tri poze za seks pri ljetnim temperaturama
Pixabay

Vrijeme je sve toplije, ali ne želite se odreći seksa? Ove tri poze bit će savršene za vas - donosimo ilustracije.

Stražnji planking
 

Da jastuk u seksu može učiniti čudesa dobro znamo, a ako ne znate – obavezno isprobajte misionarsku pozu s jastukom ispod stražnjice donjeg dijela leđa (za fantastične, intenzivnije orgazme, i općenito lakše postizanje orgazma).

U ovoj verziji sve je slično samo je jastuk ispod zdjelice, dok vi ležite na trbuhu. Noge su skupljene, što stvara uži ulaz za njega i pojačanu stimulaciju za nju. Ova poza ne samo da omogućava lakši pristup G-točki i A-točki (točka zaslužna za žensku ejakulaciju, odnosno squirting), već položaj stimulira i klitoris, pa je veoma ugodna za ženu!

Superheroina
 

 

U ovoj pozi osjećat ćete se kao da letite (ili plutate) na valovima strasti. Pozu krenite tako da vas on nagne preko stola pa uđe u vas straga. Dok je u vama neka vam podigne zdjelicu dok ulazi ritmički u vas tako da automatski i vi dignete noge (možete ih omotati oko njega).

Čisti fizički intenzitet ove poze znači da ona nije za osobe lakog srca – no ova promjena bit će veoma uzbudljiva – pa nijednu čvrstu ravnu površinu više nećete gledati isto.

Kaubojka van kontrole

 
Za ovu pozu bit će potrebno malo prakse, no nećete požaliti! Partner kleči i sjedni na stopalima, dok je žena na njemu, okrenuta mu leđima. Sva kontrola je u njenim rukama. On jedino pomaže malo pridržavajući ju – i stimulirajući klitoris prstima.

Reci što misliš!