Lifestyle

Ona i on

Koje stvari koje nemaju veze sa seksom, ali žene ih smatraju prevarom?

Koje stvari koje nemaju veze sa seksom, ali žene ih smatraju prevarom?

Varanje je zanimljiv pojam, pogotovo ako tražite definiciju i od žene i od muškarca.

Za prosječnog muškarca varanje uključuje seks ili barem ljubljenje, a kad su u pitanju žene… Kriteriji su puno stroži. Ove stvari žene smatraju prevarom, a nemaju veze sa seksom (barem ne s fizičkim činom).
 
Pričanje o problemima u vezi - drugoj ženi
 
Muškarac koji se kolegici na poslu tu i tamo požali na neke probleme u vezi mogao bi imati još veće probleme ako njegova bolja polovica to sazna. Istraživanja pokazuju da žene prepričavanje privatnih problema drugim ljudima smatraju krajnje neprihvatljivim, a kad je u pitanju prepričavanje istih drugoj ženi, to smatraju svojevrsnom prevarom.

Komuniciranje s bivšom na Facebooku

Pod komuniciranje ne mislimo samo na dopisivanje, nego i ostali načini komunikacije. Jedan običan "like" na sliku bivše muškarcu ne mora značiti baš ništa, no žena s kojom je u vezi nikako se neće složiti s tim da je sve bezazleno.
 
Plaćanje cuge drugoj ženi

Koliko god se besmislenim ovo činilo, nije baš sasvim neutemeljeno. Kupovina pića ženskoj osobi najčešći je prvi potez muškarca koji se kreće upucavati, što donekle opravdava ženski stav da je i to na granici prevare.
 
Večera s frendicom na VAŠEM mjestu

Vaš najdraži restoran je VAŠ najdraži restoran, a ako muškarac u njega vodi žensku osobu s kojom nije u vezi, neke će se žene osjećati izigrano. Pretjerano? Vrlo vjerojatno je, ali nitko nije rekao da su ove ženske teorije baš sasvim razumne.
 
Davanje broja drugoj ženi

"Ima mene, što će mu njen broj?" - prvo i zadnje pitanje žene koja čuje da je njen dečko razmijenio brojeve s nekom ženom. Ovo možda nije varanje u pravom smislu te riječi, ali sasvim je jasno zašto ženama smeta.
 


Reci što misliš!