Lifestyle

odjeća za vjenčanje

Osam jednostavnih savjeta da zablistate na svadbi

Osam jednostavnih savjeta da zablistate na svadbi

Pogledajte osam savjeta koji će vam pomoći pri izboru najbolje odjevne kombinacije za svadbu

Kad smo u prilici birati odjevnu kombinaciju za nečiju svadbu, čeka nas puno malih odluka. Cilj nam je izgledati najbolje što možemo, a da pri tome ne prijeđemo u neukus. Ako vas već pri samoj pomisli na to hvata panika, ne brinite. Pogledajte neke smjernice koje će vam pomoći da zablistate.

1. Haljina je najsigurniji izbor

Ako želite izbjeći stres kombiniranja idealnih hlača, bluze i jakne, jednostavno izaberite haljinu. Elegantne štikle i ruž za usne podići će svaku kombinaciju.

2. Izbjegavajte prekratke suknje

Osim što ćete pokazati poštovanje prema mladenki, duže haljine zrače konzervativnijim seksepilom, osobito ako imaju malo nepravilniji rub, pa pokažu malo kože dok hodate.

3. Odvažite se na čipku u nekoj jačoj boji

Bijela čipka je apsolutno zabranjena ako ste gošća na vjenčanju. No, zapravo vam i ne treba jer imate veliki izbor čipke u boji, šljokica ili se možete poigrati s haljinom u zanimljivim slojevima.

4. Crna boja je dobar izbor

Nekad se crna smatrala nepoželjnom opcijom za svadbe ili krstitke, danas su, srećom ta mračna vremena prošla, pa slobodno izaberite svečanu crnu odjeću i nosite je s ponosom.

5. Ponesite manju torbicu

Velike i vrećaste torbe nikako nisu prikladne za svečane prilike, pa ih ostavite doma. Umjesto toga, ponesite malu torbicu kako bi vam sve potrebne sitnice bile pri ruci.

6. Izaberite štikle koje ćete moći nositi cijeli dan

Nema ništa goreg od prekrasnih štikli u kojima šepate od bolova nasred plesnog podija. Zato je jako bitno da pronađete udobne štikle koje vam neće kvariti zabavu do kraja večeri.

7. Ako niste sigurni oko odjeće, provjerite s mladenkom

Ako niste sigurni je li vaš izbor odjeće prikladan, nije grijeh upitati mladenku, ali učinite to bar nekoliko tjedana unaprijed, jer što je bliži veliki dan, to će ona imati manje vremena da vam se posveti.

8. Bijela haljina i dalje nije dopuštena

Iako su modna pravila u današnje vrijeme nadvladala neke tradicije, kad je riječ o bijeloj haljini na nečijem vjenčanju još uvijek nije prikladan izbor. Ako želite zabljesnuti u ovoj prilici, radije se odlučite za upadljive modne dodatke kojim nećete zasjeniti mladenku. 


Reci što misliš!