Lifestyle

Gluma

Udala se Salma

Udala se Salma

No, nekako smo slutili kako to nije sve od Salme i Francoisa

Pa, ako vjenčanje glumice Salme Hayek (42) i modnog mogula Francois-Henri Pinault (46) nije bilo događanje sezone, pa čak i godine, ne znamo što bi to moglo biti...

Lijepa glumica prvi je put svoje DA Francoisu rekla na samo Valentinovo, na civilnoj ceremoniji u pariškoj gradskoj vijećnici. Bilo je to gotovo tajno vjenčanje kojem je prisustvovalo samo nekoliko članova obitelji.

No, nekako smo slutili kako to nije sve od Salme i Francoisa. I nismo se prevarili.

Raskošan spektakl preuspješni i prebogati mladenci pripremili su prošli vikend u Veneciji. Na dvodnevno slavlje u jedan od najromantičnijih talijanskih gradova doputovala je čitava holivudska zvjezdana A-lista. Slavlje je započelo već u petak navečer kada su gosti bili pozvani na ples pod maskama, dok su u subotu mladenci izmijenili svoje zavjete pred 150 članova obitelji i prijatelja na romantičnoj ceremoniji.

Salma je za tu priliku odjenula zadivljujuću Balenciaga vjenčanicu koju je dizajnirao Nicholas Ghesquiere, svoju prekrasnu kosu jednostavno je začešljala na tjemenu u punđu i ukrasila ju dugim velom, a u ruci je nosila buket od orhideja ukrašen kristalima.

Vjenčanju je prisustvovala i Salmina i Henrijeva kći Valentina (2) koja je nosila cvijeće, baš kao i njezina polusestra Mathilde (8), Henrijeva kći iz prvog braka.

Među mnogobrojnim uzvanicima valja istaknuti glumice Charlize Theron i Penélope Cruz, glumce Javier Bardema i Stuarta Townsenda, pjevača Bonu Vox, dizajnericu Stellu McCartney, te supermodela Lily Cole koji su prisustvovali prijemu u palači Grassi, inače u vlasništvu obitelji Pinault.

Bivši francuski predsjednik Jacques Chirac također je prisustvovao spektakularnom vjenčanju, a najveći dio vremena proveo je u društvu mladoženjina oca.

Osim njih, svečanosti su prisustvovali i glumac Antonio Banderas i Melanie Griffith, Salmin bivši dečko Ed Norton s djevojkom, kineska glumica Zhang Ziyi, Olivier Martinez, glumice Lucy Liu i Ashley Judd, dizajnerica za Gucci Frida Giannini, te modna urednica Anna Wintour.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!