Lifestyle

landlopers

Zadar među top osam manje poznatih gradova koje vrijedi posjetiti

Zadar među top osam manje poznatih gradova koje vrijedi posjetiti
Bojan Bogdanić

Zadar se našao među top 8 manje poznatih gradova koje vrijedi posjetiti, piše travel bloger Matt Long na stranici Landloopers. Svijet je veliko mjesto koje krije neke manje ''razvikane'', destinacije, ali - očaravajuće. Naš Zadar jedna je od njih!

Travel bloger Matt Long preporuča osam destinacija, svaka od njih šarmantna je i posebna na svoj način. Tu su se našli Albi (Francuska), Kassel (Njemačka), Perth (Australija), St Louis (Missouri), Chengdu (Kina), St John’s, Newfoundland ( Kanada), Ghent (Belgija) i Zadar (Hrvatska)!

"Uživao sam u posjeti Hrvatskoj, ali Zadar me jednostavno oduševio. To ne samo da mi je najdraži grad u Hrvatskoj, nego vjerojatno najdraži grad na svijetu! Teško mi je objasniti zašto.

Da, Zadar ima prekrasnu arhitekturu iz antičkog doba, ali mislim da nudi mnogo više od toga.

Dok sam boravio u Zadru, osjećao sam se nevjerojatno povezan s gradom. Gledao sam prekrasan zalazak sunca, družio se s prijateljima u gradskim kafićima.

Siguran sam da neće proći puno vremena i Zadar će mnogi otkriti kao fascinantno mjesto, pa ga svakako trebate uvrstiti u svoj plan putovanja!"

 


Reci što misliš!