Zabava

Vrijeme je za jesensku shemu

Uskoro na RTL-u "Prava žena"!

Uskoro na RTL-u

Nakon kratkog ljetnog predaha simanje RTL-ove serije 'Prava žena' ponovno je u punom zamahu. Cijela produkcija već tjedan dana snima na setu u Jadran filmu, ali i po poznatim zagrebačkim lokacijama. Među podsljemenskim zelenilom zabavljala se i glumačka ekipa predvođena Aleksandrom Cvjetkovićem.

Glumci RTL-ove serije 'Prava žena' vratili su se na zagrebački set puni energije. Osim u Jadran filmu, glumačka ekipa scene snima i po mnogobrojnim lokacijama, među kojima je i šuma u podsljemenskoj zoni. U hladovini visokih stabala Marijana Mikulić, Ornela Vištica, Ana Vilenica, Petar Ćiritović, Petar Strugar, Jasna Bilušić, Aleksandar Cvjetković i drugi snimali su scenu daleko od gradske vreve.

Glumci priznaju da im je snimanje nedostajalo, iako su ljetne dane proveli u krugu obitelji i prijatelja.

Hvaljeni glumac Aleksandar Cvjetković, koji u seriji tumači Maksa, vrlo kompleksnog čovjeka koji se teško nosi s činjenicom da mu je žena šef, svoje je slobodne ljetne dane proveo na Visu, no, kako kaže, nije besposličario.

„Ljeto nisam proveo odmarajući, već sam zajedno s prijateljem prenio otprilike 50 kubika materijala jer Jasna i ja zakopavamo kuću. Tako da sam se dobro nabildao", priznaje Cvjetković, kojeg je tog dana čekala i zahtjevna scena u kojoj je i Gorska služba spašavanja imala ulogu pomoći mu kako ne bi nastradao dok sjedi na visokoj grani drveta.

Ornela Vištica, koja je ljeto provela uz obitelj u Hercegovini, u šetnju šumom pošla je u vrlo hrabroj odjevnoj kombinaciji - tradicionalnoj bavarskoj dindrlici jer njezinom liku Silvi nije strano šokirati ostale.

„Malo se čini neobično odabrati dindrlicu za šetnju šumom, no mojem je liku sve dopušteno. U 'Pravoj ženi' glumim Silvu koja je zabavna i otkačena - izvali glupost i ostane živa, a pritom nasmije sve oko sebe", otkriva Vištica, dodajući kako je zahvalna što ima priliku raditi s izvrsnom ekipom s kojom je već imala priliku surađivati..

Dva Petra koja surađuju na seriji, Ćiritović i Strugar, raduje što tumače potpuno drugačije likove nego inače. Strugara gledatelji pamte kao junaka iz poznatog serijala 'Montevideo, Bog te video' i seriji 'Budva na pjeni od mora', međutim u 'Pravoj ženi' tumači prevrtljivog televizijskog voditelja. Upravo je zbog toga, ali i sjajnog glumačkog odabira i scenarija, prihvatio ulogu, te bez problema posljednjih nekoliko mjeseci živi na relaciji Beograd-Zagreb.

Petar Ćiritović u seriji glumi najboljeg prijatelja glavnog lika, kojeg tumači Filip Juričić.

„Pratio me glas famoznih negativaca, a meni je zapravo svejedno glumim li dobricu ili zločestog dečka zato što je svaka uloga zanimljiva na svoj način, svaka nosi svoju priču kojoj se treba glumački posvetiti. Ova uloga mi je, za promjenu, dobro došla", objasnio je Ćiritović.

Serija 'Prava žena' okupila je zavidnu glumačku ekipu. Tko će kome pomagati, a tko s kime spletkariti, doznat ćemo uskoro na RTL-u!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.