Lifestyle

Moda

O Fashion Incubatoru

O Fashion Incubatoru

Za ulazak na party nije potrebna posebna pozivnica već treba ispuniti osnovni uvjet – dress code u stilu Studija 54

Deveta sezona prvog i najvećeg modnog natjecanja za mlade dizajnere Fashion Incubatora održat će se 7. i 8. studenoga u nekadašnjem kinu Slavija u Osijeku pod tematskim nazivom Fashion Movie.

Kako bi događaj što više nalikovao pravim filmskim festivalima, prvi će dan biti prikazani kratki filmovi o dizajnerima i njihovim kolekcijama, a zatim će uslijediti konferencija za novinare uz mogućnost pojedinačnih intervjua s dizajnerima i organizatorima. Filmovi koji najavljuju revije u suradnji s medijskim pokroviteljem Fashion Incubatora portalom Moda.hr postavljeni su i na web stranicu www.moda.hr .

Subota je rezervirana za natjecateljske kolekcije, a posjetiteljima će zasigurno dodatna poslastica za oko biti i prave filmske dive koje će nas vratiti u zlatno doba Hollywooda. Pobjednici prošlih sezona Fashion Incubatora Andrija Zidar, Lidija Vidaković Yuniku, Mura Pehnec, Andrijana Krivdić, Ana Maria Ricov i Maja Curman za ovu će priliku izraditi i predstaviti haljine nadahnute filmskim divama.

Svojim će se autorskim revijama u natjcateljskom dijelu predstaviti Ivana Tomić, Martina Sporiš, Ines Jakšić, modni dvojac Branka Tomić i Vanja Pejčinović te Ana Hrabar, a potom će se kao gost predstaviti dizajner Damjan Jacić, koji se prije dvije sezone istaknuo upravo na Fashion Incubatoru. Mlade će snage tada pistu ustupiti svojim renomiranim kolegicama, modnome dvojcu Budoir koje u Osijek dolaze s vrlo zapaženom kolekcijom prikazanom na NIVEA Cro-a-porteru.

 Na kraju je planirana svečana dodjela nagrada, a istaknimo kako će pobjednička kolekcija autoru donijeti novčanu nagradu od 10 000 kuna koju je osigurao organizator, putovanje u New York na Fashion Week kojim nagrađuje NIVEA kao i nastupe na NIVEA Cro-a-Porteru i sljedećem Fashion Incubatoru. Osim glavne, jedna će kolekcija osvojiti i nagradu za najbolji styling, koju dodijeljuje portal Moda.hr, medijski pokrovitelj Fashion Incubatora.

Uz vrhunski modni, organizatori kao i svake sezone najavljuju i odličan party program. Tako će se u petak u kinu Slavija održati veliki opening party – Hennessy 70's Fashion Party. Ekskluzivan party po uzoru na kultni njujorški disco club STUDIO 54 namijenjen je svima koji su željni blještave zabave i otkačenog plesa uz disco i funky glazbenu produkciju 70-tih godina prošloga stoljeća, koju te večeri bira DJ Bizzo.

Za ulazak na party nije potrebna posebna pozivnica već treba ispuniti osnovni uvjet – dress code u stilu Studija 54.

Subotnji će pak party već tradicionalno biti održan u osječkom klubu Tufna pa vjerujemo kako će i ovaj after party najvećeg domaćeg modnog natjecanja kao i svake sezone u odličnoj atmosferi potrajati do ranojutarnjih sati.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!