Lifestyle

Moda

Sniženje Startasica

Sniženje Startasica

U Sherrif&Cherry-u možete pronaći kožne modele Startasica iz edicije 0 - University, Bazar Winter i Parizer Specijalna Edicija 0

Ovosezonski Sherrif&Cherry Bazar #2 održat će se u subotu, 13. prosinca, u Zagrebu, od 11:00 do 19:00 sati u prostoru Sherrif&Cherry, Medvedgradska 3 (preko puta Gliptoteke)!

A što sve tamo možete pronaći?

Modele iz trenutne Sheriff&Cherry ponude: Anya Hindmarch, Paul&Joe, Pierre Cardin/Paul&Joe, Wood Wood, Fred Perry Black Canvas, Adidas Consortium, Y-3, Juan Antonio Lopez, Cheap Monday, Startas, Roba, Etat Libre d'Orange&Goorin i to sve sniženo od 50% do 70%!

Posebnu pažnju posvetite kožnim Startasicama Edicija 0 koje će se u subotu moći nabaviti po promotivnoj cijeni od 350,00 kuna!

U Sherrif&Cherry-u možete pronaći kožne modele Startasica iz edicije 0 - University, Bazar Winter i Parizer Specijalna Edicija 0.

Kod modela University (U-model) gornjište tenisice napravljeno je od brušene kože dok je sam vrh tenisica opšiven s kaplom istog materijala u kontrastnim bojama, u 5 različitih kombinacija.

Kod modela Bazar Winter gornji dio tenisice napravljen od obojene brušene kože dok je vrh tenisice opšiven gumenom kaplom u 4 različite kombinacije boja.

Model Parizer Specijalna Edicija 0 napravljen je također od brušene kože s velikom leptir mašnom izrađenom od istog materijala koja se po potrebi može skidati uz vezice u šest potpuno novih boja.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!