Lifestyle

Moda

Izložba "Sheriff&Startas&Friends" Maura Massarotta

Izložba

Uz autora i brojne uzvanike otvorenju izložbe „Sheriff&Startas&Friends“ prisustvovat će i Predsjednik RH gospodin Stjepan Mesić

U novootvorenoj galeriji Hrvatskog dizajnerskog društva u Zagrebu dizajner i ilustrator Mauro Massarotto predstavlja projekt Long Live Startas i autorske ilustracije.

Rovinjski dizajner i ilustrator Mauro Massarotto, osnivač kreativnog studija Sheriff&Cherry i pokretač „oživljavanja“ sportske marke Startas u zagrebačkoj galeriji HDD – Hrvatskog dizajnerskog društva, od 5. do 22 ožujka, predstavit će se javnosti autorskom izložbom “Sheriff&Startas&Friends”.

Autor će u sklopu izložbe predstaviti projekt Long Live Startas  u
svim njegovim fazama –– od prve kreativne ideje do razvoja projekta u fazama dizajna, proizvodnje, marketinških i medijskih komunikacija, prodaje, prezentacije, te svoje druge autorske ilustracije.

HDDovom izložbom ujedno i otvara svoju Galeriju u kojoj će se u nadolazećim mjesecima uz Maura Massarotta predstaviti i djela ostalih prvonagrađenih profesionalnih dizajnera i studenata sa Izložbe hrvatskog dizajna 07/08, održane prošle jeseni.

Uz autora i brojne uzvanike otvorenju izložbe „Sheriff&Startas&Friends“ prisustvovat će i Predsjednik RH gospodin Stjepan Mesić u pratnji svojih suradnika iz područja kulture, sporta i gospodarstva: savjetnik Predsjednika Republike za gospodarstvo -  mr. sc. Dubravko Radošević, savjetnik Predsjednika Republike za društvena i humanitarna pitanja - mr. Borislav Vučković, posebni savjetnik za šport - g. Željko Mataja, pomoćnica savjetnika za gospodarstvo - gđa Mirjana Pavoković, pomoćnica savjetnika za gospodarstvo - gđa Helena Kasanić, te gđa Suzana Rebselj, savjetnica u Odjelu za informiranje.


Reci što misliš!