Lifestyle

Moda

Glamurozni Stardust magazina W

Glamurozni Stardust magazina W

Popularni Nizozemci zajedno rade više od 10 godina

Patti Smith i Greta Garbo su samo neka od ikoničnih imena stila i popularne kulture koje slavi Stardust, travanjski editorijal Condé Nastovog magazina W, prenosi Cromoda.com .

U ovoj vizualnoj odi glamuru ćete bez problema prepoznati neodoljive komade odjeće Garetha Pugha, Gianfranca Ferrea, Driesa Van Notena, Ralpha Laurena i drugih divova divova svjetske mode. Styling je odradila Camilla Nickerson, a fotografiju Inez Van Lamsweerde i Vindoodh Matadin, duo koji pripada gornjem domu prve lige modne fotografije.

Popularni Nizozemci zajedno rade više od 10 godina, još od kampanje za Yohjija Yamamotoa, koja je zauzela kultni status u povijesti modne fotografije. Uslijedili su ništa manje važni poslovi – promocija Balenciage i video za pjesmu Hidden Place, koju je eskcentrična Bjork 2001. objavila na svom albumu Vespertine.

Nastavak karijere zvuči pomalo stereotipno; njihov je rad, kao u staroj priči, osvojio stranice francuskog, britanskog, japanskog, američkog i britanskog Voguea, a kapitulirali su i magazini V, W, Harper's Bazaar, GQ, Self Service, Purple Fashion, Visionaire, Fantastic Man, Butt, VMAN, Arena Homme Plus i 032c.

Svježa su nam sjećanja i na njihovu veselu proljetno-ljetnu reklamnu kampanju za Gucci.


Reci što misliš!