Lifestyle

Moda i glupost

Miss Universe misli da je zatvor u zaljevu Guantanamo "jako zabavan"

Miss Universe misli da je zatvor u zaljevu Guantanamo

Osim što joj je cijelo iskustvo bilo "tako zabavno"

Venezuelanska ljepotica Dayana Mendoza je ili mijenjala mozak za ljepotu, ili ima nevjerojatno istančan smisao za sarkazam. Teško je drukčije objasniti kako bi inače zloglasni američki zatvor u zaljevu Guantanamo mogla nazvati "tako zabavnim", kao što je to napravila na svom blogu.

Miss Universe je zloglasni zatvor čije je zatvaranje u roku od godine dana početkom 2009. naredio Barack Obama posjetila s Chrystle Stewart, Miss SAD-a za 2008. Naravno, vojnici teško da bi im pokazivali svakodnevni život zatvorenika, pa su dame vidjele ono što su htjele vidjeti, a sve je to Mendozu jako uzbudilo.

"Vidjeli smo i vojne pse, koji su pokazali svoje iznimne sposobnosti. Svi vojnici bili su divni prema nama. Posjetili smo zatvor i vidjeli ćelije, vidjeli gdje se vojnici tuširaju, gdje se odmaraju uz filmove, knjige i satove umjetnosti.", opisala je brazilska ljepotica posjet na svom blogu.

Osim što joj je cijelo iskustvo bilo "tako zabavno", Mendoza je posjet opisala i riječima "Nisam htjela otići od tamo, to je jedno tako opušteno mjesto, tako mirno i prekrasno". Kad pomislimo da su im društvo pravili vojnici koji većinu vremena provode gledajući u teroriste s dugim bradama, ne čudimo se da su ljepotice dobile kraljevski tretman.


Reci što misliš!