Lifestyle

Moda

Cannes: Glamurozne haljine na crvenom tepihu

Cannes: Glamurozne haljine na crvenom tepihu

Mariah Carey se u sofisticiranoj Diorovoj haljini fotografirala s glazbenom zvijezdom Lenyjem Kravitzom

Ovogodišnji festival u Cannesu zahvaljujući recesiji prolazi u znaku štednje,što se najviše osjeti na partyjima, koji su manje raskošni u odnosu na prethodne godine, prenosi Cromoda.com .

Sponzori su prestižnom festivalu dali znatno manje novca nego obično, ali zvijezde ipak nisu gledale na cijene prigodom kreairanja outfita za red carpet.

 

Zanimljivo je da je u središtu pozornosti bila Aishwarya Rai, bollywoodska zvijezda koja je ujedno i jedno od zaštitnih lica kozmetičkog giganta L’Oreala. 35-godišnja indijska glumica se odlučila za bijelu haljinu iz kolekcije Cavalli Couture.

Mariah Carey se u sofisticiranoj Diorovoj haljini fotografirala s glazbenom zvijezdom Lenyjem Kravitzom; uvijek prelijepa Elizabeth Banks blistala je u kreaciji marke Giorgio Armani Prive, koju je obogatila nakitom Choparda, velikog spoznora kanskog festivala.

Eva Longoria Parker je izbarala haljinu Versace Ateliera, dok se američko-britanska filmska i kazališna glumica Tilda Swinton pojavila u outfitu dizajnera Haidera Ackermanna, i to u krpicama iz kolekcije za jesen/zimu 209/2010.


Reci što misliš!