Lifestyle

Moda

Fergie kao dizajnerica

Fergie kao dizajnerica

Sve su one na listi pjevačica koje su se bacile u dizajnerske vode

Već smo pisali o tome kako se pjevačica grupe Black Eyed Peas - Stacy Ann Ferguson, poznatija pod nadimkom Fergie, odlučila okušati u dizajnerskim vodama. Osim što je dizajnirala torbe u suradnji s Kiplingom, što je naišlo na odličan odaziv, prije tri mjeseca najavila je svoju suradnju s Brown Shoe, a sada je i predstavila najavljenu kolekciju.

Tako se pridružila svojim kolegicama poput Gwen Stefani koja od 2003. godine ima svoju liniju odjeće nazvanu L.A.M.B., koja je dvije godine kasnije nadopunjena 'Harajuku Lovers' linijom. Beyonce je pak zajedno sa svojom majkom osnovala 'House of Dereon', koji je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj, a tu je i nezaobilazna Jessica Simpson.

Sve su one na listi pjevačica koje su se bacile u dizajnerske vode, a mi smo ovoga puta spomenuli samo pjevačice, jer kada bi krenuli nabrajati sve poznate dame - glumice, modele… Sve one koje su se odlučile baviti dizajnom - dobili bi jednu podužu listu.

Ostavljamo vam da sami procjenite je li talent poznatih dama toliko velik da bi zaista "bio grijeh" da se nisu okušale u dizajnu. Ili bi možda taj posao trebale prepustiti 'pravim' dizajnerskim imenima i baviti se onime čime su se same i proslavile?

Fergie svoje modele opisuje kao glamurozne i seksi, a podijeljeni su u četiri kolekcije: REMIX - sportska street chic linija, KICKIN' BACK - casual linija, PAPARAZZI READY - trendi i seksi modeli, te GLITTERATI - koja sadrži glamurozne modele!

Cijene casual modela kreću se između 70 i 80 dolara, dok su nešto glamuroznije potpetice dostupne po cijeni od 100 dolara.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!