Lifestyle

Moda

Ziherice skuplje od 500 eura

Ziherice skuplje od 500 eura

A kada dođe u trgovine diljem svijeta, cijene nakita kretat će se od 500 do 10000 eura

Sljedeći stope modne kuće Jil Sander, modna kuća Gianfranco Ferre posljednji je brand koji je objavio sklapanje kreativnog partnerstva s Damiani grupom.

Suradnja će rezultirati luksuznom kolekcijom nakita.

Kreativni direktori kuće Gianfranco Ferre, Tommaso Aquilano i Roberto Rimondi, nadgledat će stvaranje nove kolekcije koja svoju inspiraciju crpi iz motiva simboličnih za kuću Ferre.

"S velikim entuzijazmom ostvarujemo ovu suradnju", komentirao je Michela Piva, vodeći menadžer modne kuće Gianfranco Ferrea.

"Dogovor s Damiani grupom jednako je dragocjen i vrijedan kao što su i kreacije koje će biti prikazane u rujnu. Damianieva majstorska reinterpretacija simbola kao što su karakteristični motivi sigurnosne ziherice i lanaca, zauvijek će se u cijelome svijetu povezivati s Gianfranco Ferre stilom.“

Kolekcija, čije će se kreacije izvesti u zlatu ili srebru u kombinaciji s dijamantima i drugim dragim kamenjem, bit će lansirana na milanskoj modnoj pisti povodom revije za proljeće/ljeto 2010. godine.

A kada dođe u trgovine diljem svijeta, cijene nakita kretat će se od 500 do 10000 eura.

Ako je suditi prema ovoj suradnj, recesija koju smo ove godine osjećali na gotovo svim modnim pistama, više neće imati svoje 'mjesto u prvom redu'...

Živi bili, pa vidjeli!

Više na Moda.hr


Reci što misliš!