Lifestyle

Moda

Mala bijela haljinica

Mala bijela haljinica

Iako, ne sumnajmo kako ćemo se s dolaskom prvih hladnijih dana ponovno vratiti maloj crnoj, dotada uživajmo u bjelini

Uvijek smo mislili kako je mala crna haljina rješenje svih problema vezanih uz odluku o idealnom 'outfitu' za svaku prigodu, pa i za onu kada nemamo vremena ili volje osmišljavati posebni 'styling'.

Sada je konačno kategorički pobijeno to vjerovanje i to provokacijama glavnih zvijezdi festivala u Cannesu, tijekom kojeg su se mnoge pojavile u bijelim klasičnim haljinama. U skladu s ljetnom sezonom radije su odabrale svijetle tonove!

No, prava je šteta što bijele haljine ne stoje svima, jer vizualno proširuju, za razliku od crne boje koja vizualno sužava te tako stvara vizualno nešto ugodniji efekt.
   
No, vrijeme prolazi, moda se mijenja pa tako i klasični bezvremenski odjevni komad poput male crne haljine. Savršena haljina za svaku prigodu, toliko draga Mademoiselle Coco Chanel, trebala bi se početi prilagođavati novim trendovima.

Dijametralno suprotan diskreciji klasične crne, trend bijeline nam se vraća sa svakim novim ljetom. Već uočen na catwalku i na selebovkama koje se ne boje efekta bijele boje, sada čeka samo vas!

Iako, ne sumnajmo kako ćemo se s dolaskom prvih hladnijih dana ponovno vratiti maloj crnoj, dotada uživajmo u bjelini.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!