Lifestyle

Glazba

Whitney Houston: Sedam mjeseci sam sjedila na kauču i pušila crack

Whitney Houston: Sedam mjeseci sam sjedila na kauču i pušila crack

Sve je krenulo nizbrdo nakon golemog uspjeha filma "Tjelohranitelj"

Pjevačka diva Whitney Houston novim je albumom "I Look To You" odlučila vratiti staru slavu nakon šest godina ispunjenih skandalima i bezuspješnim pokušajima povratka. Od svojeg posljednjeg albuma, 46-godišnja pjevačica je nekoliko puta dodirnula samo dno. Raskrvavljenog nosa je 2003. godine završila u bolnici, nekoliko puta je terapijama pokušavala pobijediti ovisnost o cracku i kokainu, ali bezuspješno, a takvi su bili i njezini pokušaji oživljavanja karijere.

Sada, kada je napokon zaključila priču kojom su vladale droge i njezin nasilni suprug Bobby Brown, progovorila je o tom periodu svojeg života u talk showu Oprah Winfrey. "U jednom trenutku sam primijetila kako sam već sedam mjeseci u pidžami, sjedim na kauču, pušim crack i zajedno se s Bobbyjem pitam što zapravo radim", izjavila je Whitney i dodala kako ne krivi Bobbyja za svoju ovisnost, već samu sebe.

Sve je krenulo nizbrdo nakon golemog uspjeha filma "Tjelohranitelj". Whitney je u jako mučilo što je puno popularnija od svojeg supruga i na sve načine je pokušala smanjiti tu popularnost. No, sada ju je vratila. Album "I Look To You" je prvi na američkim i europskima ljestvicama, a u Hrvatskoj se nakon samo pet dana prodaje popela na sedmo mjesto.


Reci što misliš!