Lifestyle

Moda

Kristina Šalinović za Cro a Porter

Kristina Šalinović za Cro a Porter

A ove se godine Nivea croApoRTer@WORK predstavlja kratkim 'dokumentarnim' filmom

Priliku da zaigra glavnu ulogu u ovosezonskoj kampanji NIVEA croApoRTer@WORK pripala je najperspektivnijem domaćem modelu Kristini Šalinović iz Talia modela, djevojci koja je u kratko vrijeme postigla ono o čemu sanjaju mnoge djevojke koje se odluče kročiti u svijet mode!

Zahvaljujući svojoj genetici, vitkom i vretenastom tijelu, prekrasnom licu, neobičnoj kratkoj kosi te prirodnom talent za poziranje, u svega nekoliko mjeseci bavljenja ovim poslom sakupila je zavidan portfelj ostvarenih angažmana. Nakon odrađenog snimanja kampanje za predstojeći Cro A Porter Kristina se uputila u Milano, gdje će svoju sreću okušati na castinzima za Milanski tjedan modNakon toga, vraća se u Zagreb kako bi prošetala pistom ovosezonskog croApoRTer@WORK.

A ove se godine NIVEA croApoRTer@WORK predstavlja kratkim 'dokumentarnim' filmom koji konstruktivnim i antirecesijskim kadrovima egzistira na granici mode, umjetnosti i erotike! Prikriveni crno-bijeli svijet zorno predstavlja djevojku, model – današnju modnu ikonu, heroinu dostojnu izazova, spremnu na igru i nepoznato! Model koji nosi djevojka u kampanji, svojevrsna instalacijska haljina, (modno) je djelo dizajnera Viktora Drage koji nas njome dovodi u sumnju i tjera na preispitivanje ideala ljepote i mode, života kojem težimo i hektičnog svijeta u kojem živimo.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!