Lifestyle

Moda

Kolekcija belgijskog dizajnera Dries Van Notena

Kolekcija belgijskog dizajnera Dries Van Notena

Dizajner nudi i neke odjevne predmete na kojima se uzorci uopće ne pojavljuju i time ostavlja mali prostor netipičnim Van Noten klijentima

Najkomercijalniji belgijski dizajner koji prikazuje u Parizu, Dries Van Noten, znana je pos svojim uzorcima. Niti ovoga puta nije razočarao. Putovanje kroz daleke krajeve u vidu jednostavnih, ali uzorcima i bojama prekrivenih odijevnih predmeta njegova je formula za sljedeće ljeto.

 

 

Sviđa nam se spajanje tih istih uzoraka bilo da se radi o više njih na jednom odjevnom predmetu ili da se radi o više odjevnih predmeta različitih boja i uzoraka.

Rezultat nikad nije pretjeran kod dizajner koji zna povući granicu. Etno motivi, ali i sami krojevi, možda nisu nešto za čime trenutno ludi modni svijet, no u Driesovoj su kolekciji sasvim korektni.

Dizajner nudi i neke odjevne predmete na kojima se uzorci uopće ne pojavljuju i time ostavlja mali prostor netipičnim Van Noten klijentima.

 

Zanimanje su izazvale i haljine pri kraju revije koje izgledaju kao nemarno omotane nakupine materijala posebice na području bokova, vode nas na jug Azije - u Indiju, Kinu i Indoneziju.

Sama kolekcija ne nudi ništa što nije do sad viđeno u Van Notenovu radu, ono što klijenti vole i što će se prodati i njegova je formula za recesijska vremena. Svejedno s Driesom je uvijek lijepo putovati.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!