Lifestyle

Film

"Seks i grad": Bivši mister Hrvatske i svijeta krenuo u osvajanje Samanthe

Kleva je svoj san odlučio realizirati, odletio u New York, upisao školu za film i televiziju, koja je u vlasništvu Julije Roberts i otišao na casting za "Seks i grad"

Bivši Mister Hrvatske i svijeta Phillip Kleva u drugom dijelu popularnog filma "Seks i grad", koji je nastao po istoimenoj seriji, glumi mladića za kojim poludi seksepilna, otvorena i fatalna Samantha. Lik Samanthe utjelovljuje 54-godišnja Kim Cattrall koja, kako kaže Kleva, izgleda odlično, a Mistera je oborila s nogu u Brooklynu, prilikom snimanja scena u kojima se on pojavljuje.

Philipove glumačke sposobnosti hrvatska je publika imala priliku vidjeti u serijama "Zabranjena ljubav", "Villa Maria" te "Obični ljudi". I dok veliki broj naših glumaca sanja o visokobudžetnim produkcijama i holivudskoj slavi, Kleva je svoj san odlučio realizirati, odletio u New York, upisao školu za film i televiziju, koja je u vlasništvu Julije Roberts i otišao na casting za "Seks i grad".

"Bilo je toliko ljudi na castingu da je preko cijelih ulica i avenija bila kolona. Čekao sam tri sata kako bih uopće ušao u tu zgradu, a onda mi je prišla jedna od agentica i upitala me čije korijene imam. Zatim sam joj rekao da mi je mama Hrvatica, a tata Talijan i onda mi je rekla da sam joj jako zgodan i da je jako iznenađena", ispričao nam je nakon castinga Philip koji je već tada Samanthu izdvajao kao svoj najdraži lik, ujedno i tip žene koji mu se sviđa.


Reci što misliš!