Lifestyle

Moda

Izoperirana i unakažena Tara Reid pozirala je gola za američki Playboy

Izoperirana i unakažena Tara Reid pozirala je gola za američki Playboy

Zbog obješene i neravne kože, Tara je izgledala poput 80-godišnjakinje

Američka glumica Tara Reid navodno se razgolitila za američko izdanje Playboya. Naime, iako je do nedavno kukala da je nezadovoljna svojim tijelom kojeg je unakazila brojnim i neuspjelim estetskim operacijama, čini se da je plavuša ipak skupila dovoljno samopouzdanja i skinula se za muški časopis. Fotke su slikane na privatnoj rezidenciji u Santa Monici prije nekoliko tjedana.

"Bila je pomalo nesigurna, ali kad je vidjela da izgleda odlično opustila se i sve je ispalo odlično", izjavio je izvor za U.S. report. Podsjetimo, Tara je 2004. godine povećala grudi, ali neuspješno. "Mislila sam, u Hollywoodu sam, starim i trebam ih popraviti. Željela sam košarice veličine B, ali nakon operacije dobila sam C, bile su mi prevelike i nisam ih željela", priznala je tada američka glumica koju se dečki često znali pitati što ne valja s njezinim grudima.

Zatim je napravila liposukciju trbuha čiji su rezultati na kraju krajeva bili katastrofalni. Zbog obješene i neravne kože, Tara je izgledala poput 80-godišnjakinje, ali očito je ni to nije spriječilo da nam pokaže svoje obnaženo tijelo. Ipak, uz pomoć raznih programa, primjerice Photoshopa, svatko može izgledati besprijekorno tako da ne sumnjamo da će i Tara izgledati odlično u najnovijem izdanju američkog Playboya.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.


Reci što misliš!