Lifestyle

Odnosi

Kako probuditi strast u vezi

Kako probuditi strast u vezi

Mnoge žene seksi rublje čuvaju za posebne prilike

Svakodnevica često uguši seks. Lista prioriteta se mijenja i financijski, ali i brojni drugi problemi postaju važniji. Nije čudno što seks stoga često pada ne u drugi, nego u deseti plan.

Ovakav scenarij posebno je uočljiv kod žena. Nađu se u dugoj vezi koja je izgubila svoju početnu strast, pa seks počnu smatrati nečim manje važnim. To je velika pogreška. Kako probuditi staru strast i dati priliku vašem seksualnom životu?

Učinite seks prioritetom

Kada imate financijskih problema, svoju pažnju usmjerite na rješavanje toga i napravite nekakav plan. Jednako tako treba biti i sa seksom. Uzmite si vremena i razmislite o seksu. Prisjetite se kako je bilo na početku veze. Donesite odluku da ćete barem svaki drugi dan pronaći vrijeme za seks. Učinite ga dijelom svoga rasporeda i neka postane prioritet. To je dobar početak za žene koje su seks potisnule na kraj svoje liste prioriteta.

Istražite osjetila

Dodir je vrlo moćan način poticanja na seks. Nježno dodirivanje uzrokuje buđenje mnogih hormona poput endorfina i oksitocina. I samo razmišljanje o dodirivanju može prouzročiti buđenje oksitocina i stvaranje želje. Razmislite o senzualnoj masaži s partnerom. To je užitak u kojem ćete oboje uživati.

Napravite listu želja

Što biste voljeli doživjeti u seksualnom druženju, a još uvijek niste? Želite li strasno voditi ljubav u kinu? Ili možda želite to učiniti negdje u prirodi, na otvorenom? Napravite listu svojih maštarija i snova, a onda je kasnije pokažite partneru. Kada vam sljedeći put bude dosadno, izvadite popis i rješavajte točku po točku.

Maštajte

Maštanje je sjajan način za punjenje seksualnih baterija. Što se žena osjeća seksipilnije, više uživa u seksu. Maštati se može na bilo kojemu mjestu i u bilo koje vrijeme. Zadubite se u svoja maštanja. Zamislite scenu, osjetite dodire i poljupce. Učinite to sastavnim dijelom svoga života. Poznato je da muškarci često razmišljaju o seksu, pa su stoga i češće spremni na seks. Prebacite se i vi na takav 'program', pa ćete češće zajednički uživati u vatrenim druženjima.

Odjenite seksi rublje

Mnoge žene seksi rublje čuvaju za posebne prilike. To je loše razmišljanje. Iznenadite češće partnera ovakvim tretmanom. Kupite novo rublje i pripremite modnu reviju za njega. Muškarci su vizualni tipovi i sasvim sigurno ćete im razbuditi maštu ovakvim pristupom. Seksi rublje učinit će i da se vi osjećate seksipilnije i ljepše. Nagradite se oboje lijepim trenucima.

Podijelite priču za laku noć

Naravno, ne govorimo o bajkama poput Snjeguljice i Pepeljuge. Pronađite ili izmislite seksi pričice koje će vam uljepšati vrijeme prije spavanja. Pričajte vi njemu, ali neka i on priča vama. Takav način komunikacije budi osjetila. Nema sumnje, nakon nekoliko dana ovakvog komuniciranja zasigurno ćete i sami htjeti stvoriti svoju priču. I vaša priča nastala pod plahtama bit će uvertira za neku drugu priču idućih noći.


Reci što misliš!