Lifestyle

Celebs

Spavala sam sa samo dva muškarca

Spavala sam sa samo dva muškarca

Megan kaže da uživa s dečkom u mirnom životu na ranču u blizini Los Angelesa

Seksi glumica u najnovijem intervjuu otkriva da joj je zlo od pomisli na seks na jednu noć i da je u svoje 23 godine spavala s tek dva muškarca.

Ona je jedna od najseksipilnijih žena na svijetu i ostvarenje muškog sna, no Megan Fox tvrdi da je imidž žderačice muškaraca kakav je prati daleko od istine. Osim sa sadašnjim/bivšim dečkom, glumcem Brianom Austinom Greenom, spavala je još samo sa svojom prvom ljubavi, dečkom iz srednje škole.

'Bila sam samo s dva muškarca u životu, s ljubavi iz mladosti i Brianom. Ne mogu se seksati s nekim koga ne volim, to nikako. Ta ideja mi se gadi. Nikad nisam bila ni blizu toga da se poseksam s nekim na jednu noć', otkriva seksipilna glumica.

Megan kaže da uživa s dečkom u mirnom životu na ranču u blizini Los Angelesa, a pomaže mu u odgoju njegova sedmogodišnjeg sina Kassiusa.

'Ja sam pomajka u pravom smislu te riječi. Na Kassiusa pazim od njegove treće godine, a on se ne sjeća života prije mene. Iz nekog razloga, nitko na mene ne gleda na taj način, ali ja sam odgovorna za njega i nikad mi nije bilo teško čitati mu priče prije spavanja ili ga voditi u školu', priznaje Megan.

No, isto tako priznaje da je sama kriva zbog toga što je mediji portretiraju kao žderačicu muškaraca. 'Najviše žalim zbog toga što sam pomogla medijima da od mene naprave lik iz crtića. Nije mi krivo zbog toga što mi se to dogodilo, već zbog načina na kojima sam se nosila s tim', kaže glumica kojoj najesen izlazi novi film 'Jonah Hex' u kojem je odglumila i svoju prvu scenu seksa.

'Imala sam na sebi donje rublje od silikona koje je prekrivalo moje grudi. Najintimniji dijelovi tijela su jedino što mi je ostalo, a svijet sad posjeduje sve drugo', rekla je Megan.


Reci što misliš!