Lifestyle

Moda i ljepota

Prvi Beauty & Lifestyle Show oduševio hrvatsku publiku

Prvi Beauty & Lifestyle Show oduševio hrvatsku publiku

U tri dana prvi BEAUTY & LIFESTYLE SHOW okupio je više od 110 izlagača iz Hrvatske i regije. Više od 10 000 ljudi vidjelo je novitete iz svijeta ljepote, kozmetike, zdravlja i wellnesa

Prvi Beauty & Lifestyle Show oduševio je više od 10 000 posjetitelja koji su kroz tri dana u Areni Zagreb imali prilike vidjeti sve novitete iz svijeta ljepote, kozmetike, zdravlja i wellnesa.

Prvog je dana zagrebačka publika imala priliku vidjeti natjecanje u izradi noktiju, kao i svečanu reviju poznatog zagrebačkog frizerskog salona Renata, koji je upravo tom revijom tako proslavio vrlo uspješnih 30 godina rada.

Subota je bila rezervirana za Cro Hair Show koji je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a svoje su modele i novitete prikazali i Label M Team i Beauty Art Show, održano je natjecanje u make upu Profokus, Kenue Show, a posebno su se istaknuli gosti - frizeri Sarajeva koji su svojim modelima oduševili brojne posjetitelje.

Posljednjeg dana Beauty & Lifestyle Showa najveće je zanimanje vladalo za uvijek atraktivan i inovativan show - prezentaciju jedne od najpoznatijih svjetskih frizerskih akademija londonski Tony & Guy. Upravo su oni u Arenu Zagreb donjeli dašak svjetskog glamoura prikazavši svoju posljednju kolekciju frizura s nedavno održanog londonskog tjedna mode.

"Iznimno mi je drago da je prvi Beauty & Lifestyle Showu potpunosti uspio. Omogućili smo svima priliku za upoznavanje s proizvodima kuća L'oreal, Kenue, Label M, So Cuo Original, Great Lenghts I brojnim drugima. Zagrebu I Hrvatskoj u proteklim je godinama nedostajao upravo ovakav stručan prikaz svih svjetskih noviteta, I mogu već sada najaviti novi Beauty & Lifestyle Show i to u razdoblju od 11. do 13. ožujka 2010. " rekla je organizatorica Vjekoslava Bach nakon upravo završenog Beauty & Lifestyle Showa.

Prvi Beauty & Lifestyle Show ispunio je očekivanja kako struke tako i posjetitelja, a organizatori za iduću godinu najavljuju još veći Beauty & Lifestyle Show.


Reci što misliš!