Lifestyle

Modna pravila

Naučite nositi dugu haljinu

Naučite nositi dugu haljinu

Odlučite se samo za jedan oblik nakita - ili narukvica ili naušnice ili ogrlica

Seksi haljine kakvima se proslavila Elizabeth Hurley ponovno su u modi! Dugačke haljine s dubokim rasporkom i zanimljivim dekolteom, vratile su se u modu na velika vrata. Na crvenom tepihu, u posljednjih nekoliko mjeseci, sve se više poznatih ljepotica pojavilo u glamuroznim dugačkim haljinama iz kojih je, kroz prorez izvirivala lijepa, vitka noga. Ovakve haljine izvrsne su za vjenčanja i glamurozne prilike, ali ako ste pomislile da će vam pomoći sakriti višak kilograma - razmislite ponovno, jer i za ovakvu haljinu treba biti njegovana i u formi. Donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da u ovakvoj haljini izgledate poput zvijezde s crvenog tepiha.

1. Njegovana koža

U ovakvoj haljini otkrivene su ruke i gotovo cijela noga na strani na kojoj se nalazi prorez, pa ako želite zaista zablistati, vrijeme je da posegnete za pilingom i hranjivom kremom za tijelo kako bi vaša koža bila blistava i nježna na dodir.

2. Čvrsto tijelo

Možda vam se čini da ovakva haljina skriva pokoji kilogram viška, ali prava istina je da otkriva puno više od klasične haljine sa suknjom punog kruga. Ovakve haljine ističu ruke, noge i vitak struk, pa pazite da budete u top formi. Ako ste odlučili nositi ovakvu haljinu za neku posebnu prigodu, vrijeme je da smanjite slatkiše i bacite se na vježbanje s posebnim naglaskom na rukama, nogama i trbuhu.

3. Frizura

Ovakvu spektakularnu haljinu bilo bi zaista šteta upropastiti lošom frizurom. Bilo da odlučite podići kosu ili je pustiti da pada u valovima, svakako otiđite frizeru kako bi frizura bila postojana cijelu noć. Naša preporuka je valovita frizura u stilu dvadesetih, sa jednom stranom začešljanom iza uha.

4. Cipele

Isto što vrijedi za frizuru, vrijedi i za cipele. Ako ne volite visoke potpetice, radije nemojte ni kupovati ovakvu haljinu. Balerinke, mokasinke i cipele na minijaturnu peticu pokvarit će dojam.

5. Nakit i torbica

Odlučite se samo za jedan oblik nakita - ili narukvica ili naušnice ili ogrlica. Torbica neka bude elegantna, a možete je kombinirati s bojom cipela ili nakita.

6. Krema za samotamnjenje

Preplanulo tijelo izgleda vitkije, njegovanije i glamuroznije, pa se nemojte bojati upotrijebiti kremu za samotamnjenje nekoliko dana prije velikog događaja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.