Lifestyle

Ljepota

Top 10 trikova za muškarce kako bi što bolje izgledali goli pred ženama

Top 10 trikova za muškarce kako bi što bolje izgledali goli pred ženama

Miris je čest detalj koji ženama pomaže u izboru partnera, tako da nije dobro podcjenjivati važnost vašeg mirisa za suprotni spol

Poznati časopis za muškarce AskMen sastavio je listu top 10 savjeta namijenjenih muškarcima kako bi što bolje izgledali goli pred očima svojih boljih polovica.

1. Prije spoja obavezno napravite intenzivan trening

Intenzivno vježbanje, od 20 do 30 minuta prije spoja s djevojkom, učvrstit će vaše mišiće sljedećih nekoliko sati. Čak i ako nemate vremena za vježbu, napravite nekoliko sklekova i čučnjeva jer će se razina endorfina u vašem tijelu povećati, što će u konačnici rezultirati izraženijim mišićima i većom samouvjerenošću.

2. Na spoju jedite umjereno i izbjegavajte bijelu hranu

 

Ako osvojite bitku s prehranom, napravili ste pola posla prema cilju kako što bolje izgledati u golom izdanju. Vaša prehrana trebala bi se sastojati od što više nemasnog mesa, voća, povrća, vlakana i žitarica. Općenito biste trebali izbjegavati šećer, brašno i drugu hranu bijele boje, posebice kada ste na spoju sa super komadom jer je opće poznato da te namirnice zadržavaju vodu, što će se na vašem tijelu odraziti nekoliko sati nakon spoja, baš u vrijeme kad trebate skinuti sve krpice sa sebe. Ukratko - salata za predjelo, nemasni proteini za glavno jelo i preskakanje deserta.

3. Uklonite nepotrebne dlačice

Iako većina žena na svom muškarcu voli vidjeti umjerenu količinu dlaka, većini žena će se ugasiti strast nakon što vide da je njihov partner zapravo dlakav kao King Kong. Kako biste spriječili takav scenarij, prije spoja dobro se pogledajte u ogledalo i uklonite sve nepotrebne dlake i vlasi. Sve dlake s vaših leđa obavezno moraju nestati, a ako ste prilično dlakavi po prsima, razmotrite tu mogućnost da ih prorijedite i skratite. Također, malo uređivanja "tamo dolje" neće štetiti nikome, a vaš penis će zasigurno izgledati za nekoliko centimetara veći. Na kraju, nemojte pretjerati jer vaša bolja polovica zasigurno neće biti oduševljena kada vidi da ima više dlaka nego vi.

4. Ostanite hidrirani

Kada ste goli, sve što nosite na sebi je vaša koža, tako da je jako bitno da je održavate u odličnoj formi. To ćete najlakše postići redovitim ispijanjem velike količine tekućine. Splasnut će vam stanice i minimalizirat će vam se bore ako ih imate, a koža će vam biti glađa i mekša. Ipak, nije zdravo piti bilo kakvu tekućinu, poput alkohola ili gaziranih sokova, već je najbolje piti prirodnu izvorsku vodu ili niskokalorična sportska pića zbog kojih će vam koža blistati, a vi ćete biti puni energije.

5. Izbjegavajte pivo!

Sa 150 kalorija po boci, pivo je najkaloričniji alkoholni napitak. Prepuno je ugljikohidrata, što znači da će ga tijelo tretirati kao šećer, što će rezultirati usporavanjem metabolizma i debljanjem. Štoviše, karbonizacija piva može uzrokovati nadutost, zbog čega ćete izgledati napuhnuto i deblje nego inače. Pametan izbor alkoholnih pića na spoju zasigurno je vino ili neka žestica, ali, naravno, u umjerenim količinama.

6. Uspravno se držite

Ako budete pogrbljeni, ne samo da ćete izgledati kao grbavac već ćete djelovati niže i deblje nego što zaista jeste. U protivnom, ako se uspravite, izgledat ćete više i mršavije, prsa će vam djelovati čvršća, a ramena šira. Osim toga, uspravno držanje odaje ženama osjećaj da ste samouvjereni i dominantni te da znate što želite u životu.

7. Dobro mirišite

Miris je čest detalj koji ženama pomaže u izboru partnera, tako da nije dobro podcjenjivati važnost vašeg mirisa za suprotni spol. Ako odaberete dobar parfem, veće su šanse da će žena htjeti provesti noć s vama, a kada se nađete goli u njezinu naručju, zasigurno ćete djelovati kao atraktivan i odličan ljubavnik.

8. Nemojte sjediti goli

Istina da je sjedenje puno udobnije nego stajanje, ali u tom položaju će vam do izražaja doći svi vaši nedostaci i višak masnog tkiva. Kako biste izbjegli da vaša bolja polovica vidi vaše šlaufe, izbjegavajte sjedeći položaj i radije legnite. Uostalom, zasigurno postoji mnogo pozicija u kojima ćete vi i vaša partnerica više uživati.

9. Podesite osvjetljenje

Ako želite uživati u svakom dijelu tijela svog partnera, zasigurno nećete ugasiti svjetlo, ali isto tako, prevelika količina svjetlosti može naglasiti vaše nedostatke. Najbolji izbor za romantično opuštanje su svijeće ili pak podesive lampe pomoću kojih ćete napraviti ugodnu atmosferu. Osim toga, žena će zasigurno primijetiti romantični ambijent i činjenicu da mislite na sitnice pa će zaključiti da ste vrlo brižni i senzualni.

10. Ne nosite preusku odjeću

Vaš izbor odjeće za romantičnu noć naposljetku će utjecati na to kako ćete izgledati kada budete goli. Ako nosite usku odjeću, ona će na vašoj koži ostaviti tragove i oznake, što može zbuniti vašu partnericu. Obavezno se trebate kloniti pripijenih traperica pa odjenite hlače laganijih materijala. Košulje i pamučne majice također su odličan izbor za spoj.


Reci što misliš!