Lifestyle

Sponzorirani članak

Beauty centar Callista u zadarskoj City Galleriji

Beauty centar Callista u zadarskoj City Galleriji

Svečano otvaranje Calliste održano je 3. veljače

Beauty centar Callista se nalazi u sklopu Trgovinskog centra City Galleria na trećem katu, prostire se na 380 m2 te ga okružuje terasa od 480 m2.

U Beauty centru Callista očekuje Vas stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom te individualan pristup svakom pojedincu, te pregršt usluga iz kojih izdvajamo:

LPG tretmani za oblikovanje tijela

LPG tretmani za ušvršćivanje kože lica i  vrata

IPL-trajno uklanjanje dlačica

KINESIS personal – trening za oblikovanje tijela za žene i muškarce

MASAŽE—relaksacijske, anti celulitne, aroma, hot stone

MASAŽE – fizikalno terapijske, medicinske, sportske

FRIZERSKI studio za oblikovanje i njegu kosw

SOLARIJ

Tretmani njege ruku i nogu

Profesionalni Make up

Opuštanje u SAUNI, PARNOJ KUPELJI, JACUZZIJU

CALLISTA je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje..

Callista – Jer život je lijep…

LPG lice - Tretmani koji koži lica vraćaju konture, zaglađuju bore, rade drenažu lica, te kožu učvršćuju.  Uz ove tretmane lako se rješavamo podočnjaka i podbuhlosti, drenaža kože kombinira se sa maskama oko očiju, moguće je riješiti i problem podbratka. Tretmani se mogu izvoditi pojedinačno i u kurama. Od pojedinačnih tretmana efekt traje nekoliko dana, a kura,  kojih može biti od 6 do 10, pruža dugotrajniji učinak. Na ovaj način postiže se bolji metabolizam kože, poboljšava se proizvodnja fibroplasta i kolagena, te koža postaje vidno ljepša, pomlađena i blistava. Tretman nije invazivan i prigodan je za sve tipove kože.

LPG lipo - tretmani koji nam vraćaju izgbljenu vitkost i čvrstoću kože.  Izvodi se drenaža, tretiranje masnih naslaga, oblikovanje tijela i učvršćivanje, koji u kombinaciji daju željene rezultate. Na ovaj se način potiče izbacivanje toksina koje je preduvjet za uspješno izvođenje svih anticelulitnih tretmana. Ovo je jedina provjerena metoda koje djeluje direktno na područja tijela obuhvaćena celulitom, a ne opterećuje jetru i krvotok.

MIKRODERMOABRAZIJA - daje koži blistavu čistoću , bolje opće stanje kože i smanjuje ožiljke. To je kontrolirana abrazijamrtvih stanica kože pomoću Reviderm skon peelera koja potiče kožu na stvaranje novih stanica. Koža trenutačno postaje glađa uz neizostavan osjećaj svježine.                        ULTRAZVUK - poboljšava apsorpciju nanesenog preparata unutarstanično i međustanično. Duboka mikromasaža popravlja metabolizam stanica i poboljšava cirkulaciju krvi.  Uglađuje i relaksira umornu kožu koristi se i kod nečistoće,pigmentacija,  kuperoze, celulita i ožiljaka.

TRETMAN LICA - kontinuirana njega kože usporava štetne utjecaje okoliša i načina života, održava kožu čistom, svježom i mladolikom kroz dugi niz godina.  Djeluje preventivno na prijevremeno starenje kože i u slučaju upalnih procesa na koži , te kod nečistoća i nepravilnosti.

MYOXY-CAVIAR MASK - maska s kavijarom za zrelu kožu, pruža intenzivnu njegu u borbi protiv starenja kože. Učvršćivanje i lifting rezultat su ekstrakta kavijara, bisera i morskih elemenata ujedinjenih u patentiranu kombinaciju Escutox (efekt Botoxa). Tretman kojim se vidljivo smanjuju mimičke i sitne bore.

OXY VITAL MASK - tretman maskom koja aktivira rad stanica da se brže opskrbljuju kisikom. Namjenjena je osjetljivoj koži, također i za kožu nakon operativnih zahvata. Kisik pomaže u borbi protiv štetnih  vanjskih faktora , djeluje protuupalno.

ELASTO-FIRM MASK - tretman maskom za vraćanje elastičnosti kože. Elastin oživljava umornu i beživotnu kožu. Nakon tretmana koža postaje sjajna i mladolikog izgleda. Preporuča se i nakon kirurškog liftinga

LUMINOUS C & FIRM MASK - mješavina vitamina C i morskih elemenata omogućava zaglađivanje sitnih bora, povećavanje elastičnosti kože, te umornoj i dehidriranoj koži potpunu obnovu. Vaša koža bit će čvrsta, glatka i sjajna. Tretman je namjenjen svim vrstama kože osim aknozne.

OXYGENATING FACIAL WITH VITAMIN C COMPLEXE - maska omogućava absorpciju kisika i vitamina C, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, sa kućnom njegom su postojani i trajni. Koža nakon tretmana je glatka, sjajna i zdravog izgleda.

ANTI-FREE RADICAL MASK - namjenjena je svim tipovima kože, nadasve sivoj i umornoj koži. Nakon njege koža je iznimno vitalna, nahranjena, navlažena, zaglađena i oslobođena slobodnih radikala.

DE-STRESS EYE WRINKLES - intenzivni tretmani koji očima daju mladenački izgled, djeluju anti-stresno, uklanjaju umoran izgled očiju, smanjuju otečenost, podočnjake i smanjuju bore oko očiju.Ima iznimno djelovanje na bore i mikrocirkulaciju tog osjetljivog područja.

LIGHTENING FREEZE-DRIED TREATMENT - za posvjetljivanje hiperpigmentacijskihpromjena na koži i drugih znakova starenja, također za ujednačavanje teksture kože.

FULL BODY POLISH TREATMENT - piling tijela nakon kojeg koža postaje mekana, svilenkasta, glatka. Uklanjaju se nečistoće, mrtve stanice sa kože, očisti epiderma, aktivira cirkulacija, a da se ne oštećuju kapilare.

MOROCCAN COCCOON WITH RASSOUL - ORIJENTALNA NJEGA RASULOM - već dugo se zna da pepeo vulkanskog podrijetla djeluje na kožu  kao jako hidratizacijsko sredstvo koje ujedno i dubinski čisti kožu. Tijelo izlučuje nečistoće, a blato djeluje dugotrajno dubinski vlažeći kožu.

AROMATIC SEAWEED BODY WRAP - tretman koji djeluje pomoću mora i algi. Namjenjen je osobama koje imaju problem natečenosti organizma a istovremeno dubinski vlaži kožu i stimulira rad stanice.

GREEN COFFEE BODY WRAP - jedinstvena njega kojom se smanjuje celulit, djeluje na otapanje masnoća i tonus kože. Stimulira otapanje masnoća u organizmu, povećava djelovanje metabolizma i spriječava nakupljanjetekućine. Zaglađuje strukturu kože te učinkovito smanjuje celulit i vidljivo je nestajanje površinskog celulita.

DESERT HEAT BODY WRAP - tertman sa toplom, pjenastom maskom koja će ukloniti stanje stresa i umora. Kada minerali prodru u tijelo osjećamo da svaki dio tijela ponovo diše i umor nestaje u trenu.

TRETMANI ZA POSEBNU NJEGU KOSE

BENESERE - tretman za osjetljivo vlasište i normalnu do suhu kosu. Smirujuća ampula uz masažu posebnim pokretima uz pranje kose.

EQUILIBRIA - tretman protiv masnog vlasišta i kose. Dva šamponiranja i posebna glina za umirivanje vlasišta. 

COLORA BRILANTE MASK - tretman za očuvanje obojene, te normalnu i debelu kosu. Dva pranja i nanošenje maske uz masažu kose.

PUREZA - tretman protiv peruti i čišćenje vlasišta. Dva pranja uz laganu masažu posebnog gela protiv preuti.

COLOR BRILANTE CREAM - tretman za očuvanje obojane kose za tanku kosu. Dva pranja uz nanošenje kreme koja na otežava kosu.

COLORA BRILANTE + je tretman za očuvanje boje i zaglađivanje strukture kose. Dva pranja, maska uz masažu kose i krema za zaglađivanje kose.

NUOVA FIBRA - tretman za rekonstrukciju oštećene kose. Dva pranja, masaža ampulom za rekonstrukciju oštećene kose.

NUOVA FIBRA + je tretman za potpunu obnovu jako oštećene kose. Dva pranja, masaža kose ampulom, te protaid spraj za potpunu obnovu kose uz toplinu s klimazonom.

SPA MANIKURA - pogled u nečije ruke govori više od riječi. Spa manikura rukama donosi ljepotu, mekoću i nježnost, a i osjećaj lakoće nakon masaže prstiju i dlanova.

SPA PEDIKURA - stopala nose teret našeg cijelog tijela, a koliko im pažnje poklanjamo? Da bi uklonili odumrlu kožu, zadebljale nokte, općenito popravili stanje stopala, ili postojeće održali imamo tretman spa-pedikure. Otklanja umor i otečenost teških nogu i daje ljepotu stopalima. 

MASAŽE

HOT STONE - masaža vrućim vulkanskim kamenjem koja se zasniva na drevnoj tradiciji korištenja toplog kamenja u terapeutske svrhe. Ova masaža opušta, daje osjećaj preporođenosti. Ukoliko se uklopi u u nečiji tjedni ili mjesečni ritam, njeni blagotvorni učinci postaju trajni.

MASAŽA LICE, VRAT I VLASIŠTE - opuštajuća masaža s laganim ugodnim dodirima na licu, vratu i vlasištu. Toliko je ugodna da je uz nju lako zaboraviti svakodnevne probleme, a ima i blagotvorno djelovanje na samo vlasište.

AROMA MASAŽA - izuzetno ugodna masaža eteričnim uljima po odabiru klijenta. Eterična ulja su odavno poznata zbog svojih blagotvornih učinaka na organizam čovjeka, a njihovo djelovanje je sveobuhvatno jer imaju pogodan učinak i na psihu čovjeka. Djeluju tamo gdje nam je najpotrebnije , pomažu otkloniti blokade, opuštaju i unose vedrinu.

TUI-NA MASAŽA - masaža akupresurom, kineskog je podrijetla temelji se na učincima masažnih zahvata pritiska na točke akupunkture. Naglašen je  rad na bolnim područjima s ciljem olakšanja boli u određenim djelovima tijela.

REFLEXOLOGIJA - poznato je da se na stopalima nalaze točke koje možemo stimulirati masažom i imamo blagotvoran učinak na cijelo tijelo. To nam omogućava ova masaža stopala koja učinak reflektira na čitavo tijelo.  

KLASIČNA MASAŽA - je usmjerena na tretiranje cijelog tijela bez posebnog naglaska na određenu skupinu mišića. Postiže se opuštanje cijelog tijela, podiže se samosvijest o vlastitom tijelu , samopouzdanje, postajemo manje podložni stresnim situacijeme, te lakše obavljamo svakodnevne aktivnosti.

PARCIJALNA MASAŽA - masaža pojedinih djelova tijela npr. noge ili leđa trideset minuta intenzivnim radom. Pravi izbor kod akutnih bolova i umora jer donosi trenutno olakšanje i popuštanje napetosti.

ANTICELULITNA MASAŽA - masaža nogu i stražnjice koja djeluje na smanjenje celulita, pospješuje cirkulaciju, izmjenu tvari i učvršćuje tonus kože, te ubrzava eliminaciju toksina i nakupljenih masnih stanica na kritičnim mjestima.  

IPL - TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA - Dosta Vam je bolnih depilacija? Nudimo trajno rješenje! IPL tehnologija podrazumjeva trajno uklanjanje dlačica kod muškaraca i žena koristeći svjetlo visokog intenziteta koje se pretvara u toplinu, provodi se kroz dlaku do folikule i uništava je. Učinkovito i bez rizika od oštećenja kože i potkožnog tkiva. Potrebno je nekoliko tretmana, a izvode se jednom na 4 do 5 tjedana.

PROFESIONALNI MAKE-UP - želite zablistati poput zvijezde? Ovdje možete dobiti make-up po svojoj želji za svaku prigodu. Koristimo probrane preparate prilagođene svim tipovima kože, a možete dobiti i ugradnju trepavica.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.