Lifestyle

Bez čega ne možemo

Koje stvari mora sadržavati svaka torba za plažu?

Koje stvari mora sadržavati svaka torba za plažu?

Badić i ručnik su nešto bez čega gotovo nitko (osim nudističkih minimalista) ne ide na plažu. Torbe za plažu dolaze u svim bojama i veličinama, a preporuča se da budu od prozračnog materijala koji može izdržati na suncu. Sastojci ženskih torbi za plažu variraju, ali postoje neke sitnice koje ćete pronaći u svakoj.

Krema za sunčanje

Krema za sunčanje postala je bitnija od bilo čega drugog - zaboravite li bilo što drugo, nije važno, no zaboravite li kremu, trk natrag u apartman po nju. Koža pamti pa nije preporučljivo da vi budete zaboravni.

Naočale

Zaštita od sunca odnosi se i na oči pa je preporučljivo nositi naočale s pravim staklima. Osim što ćete bolje moći snimati zgodne frajere na plaži, oči će vam biti zahvalne što ih čuvate.

MP3 player

Izležavanje na plaži uz taktove najdražih glazbenih hitova ultimativni je hedonistički pothvat. Dodate li cijeloj kombinaciji osvježavajuće piće, ništa vam drugo neće biti potrebno (osim kreme za sunčanje i naočala).

Šešir

Kako ne biste imali crveno tjeme i dobili sunčanicu i glavu je potrebno zaštititi. To može biti marama, šilterica ili šešir - glavno da je od prozračnog materijala. Samo pazite da ne odleti.

Voda

Hidratizacija tijela iznutra najbitnija je za vrijeme ljetnih vrućina pa uvijek sa sobom nosite bočicu vode. S vremenom će se u torbi zagrijati pa vodu možete nositi u termo izoliranoj bočici ili je jednostavno zapiknuti u plićak da se hladi među vašim stopalima.

Dobra knjiga

Ljetno štivo uvijek je dobro ponijeti na plažu, kako ne bismo samo spavali i pustili mozak na pašu. Ljetne lektire trebaju biti lagane i namijenjene uživanju, tako da poslovne novine ili tmurne knjige ostavite kod kuće.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.