Lifestyle

Muškarci

Rečenice koje bismo voljele čuti iz njegovih usta

Rečenice koje bismo voljele čuti iz njegovih usta

Muškarci govore svašta, a neke od tih stvari tjeraju nas da poželimo ostarjeti same u društvu 12 mačaka. Nisu ni žene ništa bolje, no nećemo se zadržavati na negativnim stvarima: donosimo nekoliko rečenica koje bismo voljele čuti iz usta naših muškaraca.

"Ne moramo ako nisi dobre volje, možemo se samo maziti"

Jedna od najneshvatljivijih stvari muškarcima jest situacija u kojoj je žena preumorna za seks. Činjenica da nisi raspoložena toliko je komplicirana muškom mozgu, a nije ni čudo: samo razmisli bi li ti ikada bila preumorna za jedan brzinski shopping.

"Pusti suđe, ja ću ga oprati"

Nitko ne voli prati suđe, a muškarac će lako prebaciti obavezu na tebe čim mu se pruži prilika. Čak i kada to rade, prigovaraju, a muškarac koji se sam ponudi oprati suđe bez da očekuje nešto za uzvrat prava je rijetkost.

"Ne moramo gledati tekmu, pusti neki film"

Ovakav je komentar rijetkost kod muškaraca, a ljubav prema sportu gotovo uvijek pobijedi u borbi protiv večeri filma. Ako si pronašla ovakvog tipa, nemoj ga puštati.

"Šišala si se"

Tip koji primijeti tvoju novu frizuru automatski dobiva plus u tvojoj malo knjižici, a osjećaj da te primjećuje toliko je dobar da mu poželiš dati sve što poželi. Nije stvar u frizuri, stvar je u obraćanju pažnje, a žene vole pažnju više od ičega.

"....."

Tišina kad voziš. Ne nužno tišina, ali suzdržavanje od komentiranja tvog načina vožnje, parkiranja, davanja žmigavaca; muškarci su poznati po svojoj potrebi da ispravljaju svaki tvoj pokret u automobilu, a sigurni smo da bi svaka žena voljela pronaći muškarca koji jednostavno šuti.

"Ajmo na romantičnu komediju"

Ovo su već snovi koji se teško ostvaruju, ali zamisli da ideš u kino sa tipom koji želi gledati priču o paru koji se voli ali ne zna da se voli, koji se želi smijati s tobom na klišejizirane fore i dodati ti maramicu kada ti oko zasuzi; možemo samo sanjati, ali bilo bi lijepo i to ponekad čuti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.