Lifestyle

Knjige su In

Le Tan torbice za moderne intelektualke

Le Tan torbice za moderne intelektualke

Znate li zbog čega sve više poznatih zvijezda hoda crvenim tepihom s knjigama u ruci? Ne, celebrity cure se nisu uključile u neki novi "književni klub poznatih", već su se oduševile torbicama originalne dizajnerice Olympie Le-Tan.

Olympia je osmislila torbice u obliku najpopularnijih svjetskih knjiga koje su trendseterice odmah prihvatile. Natalie Portman je na premjeri "Crnog labuda" nosila "Lolitu" a Michelle Williams je noć uoči prestižne dodjele Oscara sa sobom ponijela "Lovca u žitu". Ovaj trend se jako brzo proširio i među drugim poznatim ljubiteljicama ove "intelektualne" mode pa su tako torbice u obliku knjiga počele dominirati crvenim tepihom.

Na ideju da napravi torbicu je došla tako što se sažalila na sve dobre knjige koje su zbog interneta zaboravljene, "Pomislila sam, zašto ih ne bi nosili okolo?" izjavila je Olympia na Fashion Weeku u Parisu. U njezinoj modnoj knjižnici našli su se poznati naslovi od Moby Dicka do Dracule, a originalne torbice uklopile su se u kombinacije i nekih modnih uzora poput francuske manekenke i glumice Clemence Poesy.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.