Lifestyle

eHarmony :

I posao utječe na vaš ljubavni život

I posao utječe na vaš ljubavni život

Postoje određeni poslovi koji vam otežavaju ljubavni život, barem ako je vjerovati istraživanjima. Među njih spadaju poslovi novinara, vlasništvo nad nekom firmom, poslovi u zdravstvu, nekretninama i pravni poslovi.

Svaki posao na ovaj ili onaj način utječe na naš ljubavi život, a najnovije istraživanje stranice eHarmony pokazuje kako vas, ovisno o tome što radite, privlači određeni tip ljudi. Rezultati su, u najmanju ruku, zanimljivi:

1. Poslovne žene se najviše zanimaju za frizere

Visoka pozicija žene u nekoj firmi na eHarmonyu je značila povećanu komunikaciju sa muškarcima koji se bave poslovima uljepšavanja. Ne znamo je li riječ o ženama koje same dovoljno zarađuju pa im je svejedno kakve prihode ima muškarac, ili takve žene jednostavno traže nekog tko će ih u slobodno vrijeme isfenirati, ali u svakom slučaju, vrlo zanimljiv rezultat.

2. Kućanice se najviše pale na zubare

Žene kojima je posao održavanje kuće i briga o obitelji najčešće pune inboxe zubara. Sigurni smo da imaju neke svoje motive, ali kada malo bolje razmislimo: Koja žena ne bi htjela zubara za dečka?

3. Nezaposleni muškarci žele osobne trenerice


Možda zbog toga što ih motiviraju da se ustanu s kauča, možda samo zbog toga što izgledaju dobro, ali muškarci bez posla najčešće gledaju profile osobnih trenerica. Ovakva veza ima i financijskog smisla: Ako ne mogu platiti odlazak u teretanu, vjerojatno bi im dobro došla stručna osoba - u stanu.

4. Doktorice vole bankare

Uspješni ljudi se vole okružiti drugim uspješnim ljudima, a doktorice i bankari sigurno imaju odličnu dinamiku u vezi. Njihovi stresni poslovi i prenatrpani rasporedi čine ih savršeno kompatibilnima, jer je vjerojatnije da će imati razumijevanja jedno za drugo ako su u sličnoj situaciji.

5. Bankari vole učiteljice


Loša vijest za doktorice: Bankari najviše vole učiteljice. Prenatrpan raspored im se vjerojatno se sviđa, pa možda žele ženu koja ima nešto mirniji posao, kako bi izbjegli stres kada dođu kući. Ili je jednostavno riječ o seksualnoj fantaziji koju su imali o svojoj učiteljici, pa ju sada pokušavaju ostvariti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.