Lifestyle

Sponzorirani članak City Galleria Zadar

"Božićna pričica" Dragon teatra u subotu u City Galleriji

U subotu 15. prosinca, od 11 sati dođite u City Galleriju i očekuje vas predstava „Božićna pričica"  Dragon Teatra i profesorice hrvatskog jezika Barbare Punoš Kostović. Priča je to namijenjena i razumljiva i najmlađim uzrastima, priča koja je oživjela likove naše mašte.             

                                                                        

Djevojčica Tonka Tončica neposlušna i razmažena princeza odrasta bez  majke,  koja unatoč naporima svog oca da je u miru spremi na počinak, ostaje pri svojim stavovima i odbija ići u krevet. U natezanju s ocem Tonka izjuri iz kuće i odjednom se nađe u čarobnom zimskom pejsažu.    Po prvi put sama, Tonka osjeti strah koji kratko traje zahvaljujući pojavi Čarobnog Snjegovića. Vidjevši da mu je hladno, Tonka nesebično  novom prijatelju pruža svoj šal i tako omogućuje fantastičan zaplet. Snjegović odlučuje pomoći Tonki da se vrati kući i odvodi je do svojeg dragog prijatelja Djeda Božićnjaka. Uvidjevši da je djevojčica¨ tvrđi orah¨, Djed treba pomoć svojih suradnika i čarobnih pomagala uz pomoć kojih naša pričica dobiva za svih sretan završetak.

Predstava je poučna,zabavna i dinamična priča smještena u predbožićnu atmosferu, tako da djeci s lakoćom prenosi blagdanski duh i njegovu najveću bit: ljubav, prijateljstvo, nadu i nastojanje da postanemo bolji. Uloge tumače : Tamara Sukalić, Mimi Zadarski, Vinko Radovčić a redateljica je Maja Šimić!

A za nastavak našeg druženja čeka vas  vesela igraonica sa vilenjacima i izrada poklona s kojima se kiti bor i još puno zanimljivih priča.

Vidimo se!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.