Lifestyle

Modna revija u Supernova centru

Modna revija u Supernova centru

U subotu 09. ožujka od 17 sati pozivamo Vas na još jedan veliki modni događaj u Supernova centru, "Modna revija Proljeće 2013. i beauty corner by Robert Sever!"

Od 17 sati poseban gost beauty cornera poznati je modni dizajner Robert Sever koji će svim zainteresiranim posjetiteljima odgovarati na modna pitanje i modno ih savjetovati.

Kako Supernova centar nastavlja nagrađivati svoje posjetitelje, kroz MAKEOVER by Robert Sever daruje i dvije vrijedne nagrade - kompletan izgled dobitnicima nagradne igre na portalu 057info. Nagradna igra trajala je od 01. do 08. ožujka, dok se dvama dobitnicima poklanja kompletan styling (1 proljetni outfit, frizura, manikura i make up).

Za njihov novi izgled pobrinuti će se tim stručnjaka iz frizerskog salona „Goga", manikeri iz Chic studija te vizažisti parfumerije Douglas dok će njihov proljetni outfit osobno izabrati poznati hrvatski stilist, Robert Sever. Nove mirisne note i proljetnu kolekciju prezentirati će i L'Occitane, La Perla vjenčanice informirati posjetitelje o svojoj ponudi a slastičarna Dulcis Zara pripremiti slatke zalogajčiće.

U 18:15 sati zauzmite vaše mjesto pored modne piste i uživajte u novoj proljetnoj kolekciji brandova s.Oliver, Tom Tailor, Mass, Okaidi, svečanim odijelima Varteks i više, te ultrasexy kolekciji večernjih haljina i vjenčanica Sherri Hill i La perla!

Pred sam kraj eventa, u 20:20 sati ne propustite pogledati novi styling dobitnika nagradne igre, za što se pobrinuo stilist Robert Sever u kojem će dobitnici zasigurno zablistati!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.